Waar is de cast van Laguna Beach nu?

Van LC horen we nog wel eens wat, maar wat is er met de rest van de rijke tieners gebeurd? Onze Britse collega Catriona Harvey-Jenner zocht het uit.

Meest gelezen

'Als je, net als ik, het grootste deel van je jonge tienerjaren hebt doorgebracht met MTV reality shows, terwijl je verlangde naar een soortgelijk leven in het zonnige Laguna Beach in Orange County, dan ben je vast gehecht geraakt aan deze clique. Van feestjes in hotelkamers (met absoluut zeker geen alcohol in die rode bekers) tot modeshows en bitch fights – ja, Kristin Cavallari, we hebben het over jou... – er gebeurde daar in ieder geval meer dan dat er in jouw leven gebeurde.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar waar is de hele cast gebleven? Inmiddels zijn ze allemaal eind twintig en dat is behoorlijk volwassen. Van Lauren Conrad, je weet wel, van The Hills, weten we dat ze een succesvolle mode slash beauty-carrière heeft, maar de rest? Hier alles op een rij:

1. Stephen Colletti

Meest gelezen

 

Stephen Colleti is wel een beetje een big shot. Hij was de grootste hartenveroveraar van Laguna Beach, gevangen in de love triangle met LC en Kristin Cavallari(!) en werd na de serie acteur. Hij speelde oa Chase in One Tree Hill. Verder datete Stephen twee jaar lang met Hayden Panattiere in 2006 maar inmiddels is hij, zover wij weten, hartstikke vrijgezel.

2. Kristin Cavallari

Advertisement - Continue Reading Below

In Laguna Beach en The Hills was Kristin de bitch maar in het echt is ze leuk, zo schijnt. Ze is getrouwd met Chicago Bears-quarterback Jay Cutler, waarmee ze drie kinders heeft.

3. Talan Torriero

Advertisement - Continue Reading Below

Talan was een vrouwenmagneet in zijn tijd bij Laguna Beach. En daar is weinig aan veranderd nu hij ouder is geworden. Hij heeft gedatet met Kimberly, de dochter van Rod Stewarts, met Nicole Scherzinger (goed geregeld, Talan!) en nu is hij gesetteld met z’n knappe vrouw Danielle. Dat weten we omdat hij een heleboel foto’s van haar op Instagram post. Z’n carrière is trouwens ook niet slecht geregeld denk we zo, Talan is creative director bij een 'storytelling agency', wat dat dan ook maar precies mag betekenen.

4. Jessica Smith

 
Ach, Jessica Smith. We hebben deze schat zo vaak zien huilen, heel veel geluk in de liefde had ze niet. Gelukkig is het geluk inmiddels wat meer aan haar zijde: ze is getrouwd met Michael Evans, waar ze drie schattige kinderen mee heeft, waar je trouwens niet omheen kunt op haar Instagramaccount, dat je het even weet…

5. Jason Wahler

Meest gelezen

Laguna Beach’ bad boy Jason Wahler kreeg het voor elkaar de hele vrouwelijke cast van de serie te daten – lees: LC, Alex Murrel en Jessica Smith. En ook na de serie was deze bad boy niet zo braaf; Jason worstelde openlijk, in het tv-programma Celebrity Rehab (2010), met zijn verslaving. Máár zegt sinds die tijd nuchter te zijn. Inmiddels is hij getrouwd met Ashley (zijn ex Alex M. trouwde een jaar later op precies dezelfde locatie in Malibu – ehh, weird!), speelt hij met haar in een documentaire, die onderdeel is van E! True Hollywood Star, heeft hij een afkickkliniek geopend en ziet-ie er best goed uit. Eind goed, al goed, zeg maar...

6. Alex Murrel

Advertisement - Continue Reading Below

Ten tijde van Laguna Beach was deze Alex (er was ook nog Alex H., waarover later meer) Jessica’s grootste concurrent als het aankwam op Jason. Nu is ze getrouwd met Kyle Johnson – Alex H. was haar bruidsmeisje – en samen verwachten ze hun eerste kindje in juli. Alex runt haar eigen marketingbureau, maar uit de wandelgangen is vernomen dat ze een nieuwe reality serie aan het pitchen is waarin zij, samen Laguna Beach co-stars Taylor Cole en Morgan Olsen, de hoofdrol speelt.

7. Lo Bosworth

Advertisement - Continue Reading Below

Lo kennen we als Lauren Conrads sidekick tijdens Laguna Beach (en later The Hills) die altijd klaarstond met een flinke dosis wijze raad. Lo woont inmiddels in New York, is beauty-expert op Twitter en heeft daarnaast haar eigen award winnende lifestyle blog, The Lo Down. Oh, en da's niet alles, ook is ze Health en Wellness editor voor Racked, een grote mode- en stijlsite. Bezige bij, die Lo.

8. Dieter Schmitz

Dieter, destijds de beste vriend van Stephen Colletti en Lauren Conrad (en tot ons groot genoegen nog steeds), datete tijdens de show met Jessica. Nadat ze haar droom op een toekomst met Jason liet varen, that is. Zijn tienerjaren bracht Dieter door op de stranden van Orange County maar inmiddels is hij verhuisd naar New York. Hij is manager in een hotel op Times Square en woont samen met zijn vriendin en een hondje – aan beide is niet te ontkomen op z’n Instragramaccount...

9. Morgan Olsen

Meest gelezen

Morgan was in de serie best friends met Christina Schuller. Ook kwam ze er openlijk voor uit dat ze maagd was en dat ze wachtte op de juiste persoon. Nou: die heeft ze gevonden. Morgan is namelijk getrouwd met Joel Smith en ze hebben een zoontje, Theo, van één. Morgan droomde van een baan als modejournalist, net als in Laguna Beach, maar werkt nu als consultant voor verschillende digitale media en PR-merken.

10. Christina Schuller

Christina stond in de serie, net als haar beste vriendinnetje Morgan, bekend als toegewijd maagd. De twee vormden een sterk front dat vastbesloten was buiten al de LC/Kristin-drama te blijven. Ze trouwde in 2011 en raakte per ongeluk zwanger. Nu heeft ze een zoontje, die maar twee weken verschilt met het kindje van Morgan. Haar plannen om actrice te worden – weet je die auditie in New York ipv Spring Break nog? – zijn niet echt gelukt, ze is namelijk fitnessinstructrice geworden en woont nog steeds in Laguna Beach.

11. Trey Phillips

Tijdens de serie zette Trey modeshows op. En zijn modecarrière zette na de serie gewoon voort. Hij is nu namelijk ontwerper voor Vera Wang. Nice job, Trey! Net als bijna alle anderen is hij verhuisd naar New York en nog steeds is hij beste maten met Dieter.

11. Alex Hooser

We noemden haar al even, Alex Hooser; goede vriendin én bruidsmeisje van Alex Murrel. Ook is Alex H. nog steeds goed bevriend met Kristin. Na de show verdween de blondine een beetje uit de picture maar als we haar Instagram mogen geloven is ze getrouwd, woont ze in Hawaï(!) en is ze zwanger van haar eerste kindje. Een zoontje, waarvan al bekend is dat hij Andrew Chevy gaat heten.

 

Dit zijn de meest gelikete foto's van Coachella >

Doutzen Kroes heeft goed nieuws! >

Foto's: Instagram & Getty Images - Bron: cosmopolitan.co.uk.