13 dingen die je te weten komt als je de nieuwe, omstreden biografie over de Kardashians leest

Kim en Kourtney werden om déze reden weleens het vliegtuig uit gezet.

Meest gelezen

In zijn nieuwe boek, genaamd Kardashian Dynasty, probeert schrijver Ian Halperin uit te leggen hoe de Kardashians hun enorme imperium hebben opgebouwd. Hij haalde informatie uit andere boeken en interviews, evenals meetings die hij hield met vrienden en voormalige werknemers van de beroemde familie.

Halperin schetst in zijn ongeautoriseerde biografie het beeld van een familie die altijd al wereldberoemd wilde zijn, wat iedereen die een aflevering van Keeping Up With the Kardashians heeft gezien al wel kon raden. Maar er staan in het boek ook aardig wat opmerkelijke onthullingen. Wist je bijvoorbeeld dat Paris Hilton degene is die Khloé Kardashian als eerste een club in sneakte?

Advertisement - Continue Reading Below

Lees hieronder nog 12 andere openbaringen over de Kardashians:

1. Ze stammen af van vuilnismannen. Robert Kardashian's grootvader, Tattoos Kardashian, opende een klein vuilnisbedrijfje' in de jaren 1910, wat hem vervolgens 'een klein fortuin' opleverde.

2. Toen Kris Jenner Robert Kardashian voor het eerst ontmoette droeg ze een ketting waarop 'OH SHIT' stond. Robert probeerde een eerste move naar haar te maken door te vragen of haar naam Janet was.

Meest gelezen

3. O.J. Simpson was een van de getuigen tijdens Kris' huwelijk met Robert Sr. De voormalige footballspeler A.C. Cowlings, die in de witte Bronco reed tijdens O.J. Simpsons beroemde vluchtpoging, was de ringdrager.

4. Zowel Kris als Caitlyn was ooit getrouwd met iemand die iets te maken had met Elvis Presley. Terwijl Kris nog een beetje twijfelde over Robert Sr., probeerde hij Elvis' ex-vrouw Priscilla te verleiden. En voordat Caitlyn Kris ontmoette, was hij getrouwd met Linda Thompson, die Elvis' vriendin was in de jaren zeventig. Linda claimt dat Elvis Caitlyn Jenner (toen nog Bruce) op televisie zag in 1976 en vond dat hij/zij knap was.

5. Rob Kardashian Jr. plaste per ongeluk een keer op zijn stiefbroers tijdens verstoppertje. Ze betrapten 'm toen-ie tegen het huis aanplaste en hij schrok daar zo van dat-ie zich omdraaide en daarbij per ongeluk op hen plaste. Sindsdien noemen ze Rob Kardashian 'pee boy'.

6. De eerste film waarin Caitlyn ooit zat was een prent die de Razzie voor Slechtste Film van het Jaar mee naar huis nam. De film heette Can't Stop the Music, en het ging over de (verzonnen) start van de Village People.

Advertisement - Continue Reading Below

 

7. Kim verloor haar maagdelijkheid aan 3T's T.J. Jackson. Jep, de zoon van Tito en het neefje van Michael Jackson. Hij was haar eerste, serieuze vriendje.

8. Kim en Kourtney werden eens uit het vliegtuig gezet, omdat ze zeiden dat één van de passagiers een bom had. In 1996 vlogen de twee zussen alleen naar Kris en Caitlyn in Atlanta, die daar waren voor de Olympische Spelen. Halperin schrijft over het voorval:

'Voordat het vliegtuig kon vertrekken, kregen Kim en Kourtney een passagier in het vizier die ze niet vertrouwden. 'Die vent heeft een bom!' riepen ze. 'We willen uit dit vliegtuig!' Of ze écht bang waren, of dat het gewoon een tienergrap was is nooit vastgesteld, maar het vliegtuig keerde terug naar de gate en de meisjes werden eruit gezet'.

9. Paris Hilton nam Khloé Kardashian stiekem mee naar een nachtclub. Halperin zegt dat Paris dit deed door 'haar een rode pruik op te zetten, een smeulende sigaret in haar hand te drukken en haar te laten zeggen dat ze in de Playboy stond'.

10. Kim Kardashians vluchtige relatie met zanger Nick Lachey zorgde ervoor dat ze in de spotlights werd geworpen. De twee gingen samen naar de film The Da Vinci Code in mei 2006, waarna een grote groep paparazzi ze stond op te wachten buiten. Nick vertelde later aan het tijdschrift Details dat Kim hem had gebruikt: 'There are certain ways to play this game, and some people play it well.'

11. Kris Jenner heeft een stapel aan non-disclosure overeenkomsten in haar foyer liggen, die alle bezoekers die langskomen moeten tekenen. Dit werd eerder al beweerd in The New York Times, maar we moéten het hier even herhalen, omdat het zo heerlijk juicy is. Op een paal die naast de formulieren ligt staat: 'Wat wij hier zeggen, wat we hier zien, laat het hier blijven als we hier weggaan.' Heerlijkheid.

12. Kim wilde dat Kris Humphries zijn aanzoek overdeed, omdat ze niet blij was met hoe het er op camera uitzag. Wat maar weer eens bewijst dat Kims hele relatie met de basketbalspeler nep was. Halperin quote in zijn boek de getuigenis van Russell Jay, een executive producer van Keeping Up With the Kardashians, die in de rechtszaal moest plaatsnemen, omdat Kris Kim aanklaagde om precies die reden. Russell Jay liet daar weten:

'Ze kwam de kamer binnen en was compleet overrompeld. Ik denk dat ze een slechte reactie had of zoiets en ze schaamde zich. Daarom vroeg ze aan ons of ze nog een keer binnen kon komen en héél erg verrast kon zijn.'

13. In haar pre-Givenchy en pre-Balmain dagen, verscheen Kim bij een opening van een publiek toilet. En ja, er zijn foto's:

 

 

Bron: ELLE.com