Deze 3 prachtige nieuwe portretten van Queen Elizabeth II MOET je even zien

Queen Elizabeth II blaast vandaag 90 kaarsjes uit.

Meest gelezen

En dat wordt in Engeland natuurlijk groots gevierd. Konden we gisteren al het portret van Queen Elizabeth II met haar drie troonopvolgers zien (Prins George is zó schattig!), nu zijn er nog drie nieuwe portretten vrijgegeven door het Britse Koninklijk Huis, geschoten door de beroemde Annie Leibovitz.

We zien in het eerste portret Queen Elizabeth II poseren met al haar achterkleinkinderen. De 11-maanden oude Prinses Charlotte zit op schoot bij haar overgrootoma, en dan zien we (van links naar rechts) de 8-jarige James, Viscount Severn, de 12-jarige Lady Louise (de twee kinderen van de graaf en gravin van Wessex), Zara en Mike Tindalls 2-jarige dochter Mia (die, hoe grappig, de tas van haar oma vasthoudt), de 5-jarige Savannah en de 4 jaar oude Isla (Peter en Autumn Phillips' dochters) en, natuurlijk, de 2-jarige Prins George daar nog tussenin:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het tweede portret van Queen Elizabeth II getuigt van aardig wat humor. Net zoals in dié memorabele opening van de Olympische Spelen in Londen die de Queen opnam met Daniel Craig, krijgen de geliefde corgis en dorgies (een mix van een teckel en een corgi) - Willow, Vulcan, Candy en Holly - van de koningin ook een eigen foto met hun baasje, op de trappen van de East Terrace van Windsor Castle. Ah gos:

Meest gelezen

 

Voor het derde portret poseerde Queen Elizabeth II met haar enige dochter, Prinses Anne, die er gewoon lekker casual in een broek bijzit (wat aardig opmerkelijk is voor het Britse Koninklijk Huis). Zoet:

 

GEFELICITEERD, Queen E!