De ALLEREERSTE trailer van The Girl on the Train is hier

En hij geeft je NACHTMERRIES...

Hou je vast, want hij is dan eindelijk hier: de eerste trailer van de verfilming van hét boek waar iedereen het over heeft gehad 't afgelopen jaar, The Girl on the Train. En ja, het lijkt erop dat de film al je hooggespannen verwachtingen gaat waarmaken.

Emily Blunt speelt Rachel, een gescheiden vrouw met een alcoholprobleem die een picture-perfect koppel opmerkt (gespeeld door Haley Bennett en Luke Evans) tijdens haar dagelijkse treinreis naar werk. De vrouw verdwijnt plotseling en Rachel denkt te weten hoe het is gegaan, maar mensen vinden dat haar herinneringen niet te vertrouwen zijn. Dan komt Rachel erachter dat haar ex-man Tom (Justin Theroux) en een detective (Allison Janney) er ook iets mee te maken hebben, waardoor ze plots aan álles gaat twijfelen.

Advertisement - Continue Reading Below

Het boek The Girl on the Train, had al veel overeen met het enge Gone Girl, dus maak je maar op voor een angstaanjagende prent. Onder de trailer is een scary versie van Kanye Wests hit Heartless gezet, waardoor de rillingen al snel over je lijf lopen. Zó spannend.

The Girl on the Train draait vanaf 7 oktober in de bioscoop, dus nog even geduld, maar hier zijn alvast de eerste beelden...

 

DIT zijn onze filmtips voor april 2016 >