De trailer van Woody Allens nieuwe film met Blake Lively, Kristen Stewart en Jesse Eisenberg is hier!

Dit wordt zó goed!

Meest gelezen

Al maanden (MAANDEN!) kijken we er naar uit: de gloednieuwe rolprent van Woody Allen. Voor Café Society charterde de iconische regisseur een trits sterren, zoals Jeannie Berlin, Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey, Kristen Stewart, Corey Stoll en Ken Stott. Dat moest dus wel goed worden.

Nu krijgen we eindelijk de eerste beelden voorgeschoteld van de gezellige film die zich in de jaren dertig van Hollywood afspeelt en man, wat is het een feest.

Advertisement - Continue Reading Below

Café Society gaat over een jongeman (Jesse Eisenberg) die in de jaren dertig verhuist naar Hollywood, waar hij gaat werken voor zijn oom (Steve Carrell). Jesse wordt al snel verliefd op de secretaresse van zijn ooms bedrijf (Kristen Stewart), maar die heeft helaas een vriendje.

Meest gelezen

 

Wat ervoor zorgt dat Jesse's karakter James zich tegoed doet aan andere verleidingen in een daverend café, waar onder andere de prachtige Kat (Blake Lively) vaste gast is.

 

 

Heerlijkheid, niet?

Café Society is de openingsfilm van het aanstaande Cannes Film Festival 2016 (dat op 11 mei van start gaat) en draait vanaf augustus in de bioscoop.

 

DIT zijn onze filmtips voor april 2016 >