Dit is het laatste nieuws over de dood van Prince (57)

Prince Rogers Nelson werd gisteren dood aangetroffen in zijn Paisley Park studio in Chanhassen, Minnesota.

Meest gelezen

Het nieuws kwam gisteravond als een schok: Prince was op 57-jarige leeftijd overleden. Enorm triest nieuws, en celebrities en fans wereldwijd betuigden via social media hun steun voor één van 's werelds grootste supersterren.

Waaraan Prince precies is overleden is nog niet bekendgemaakt, maar er wordt op het web flink gespeculeerd. Zo zegt TMZ - zij brachten gisteren ook als eerste het nieuws over zijn dood - dat Prince slechts een paar dagen geleden nog behandeld werd in het ziekenhuis na een drug overdose. Afgelopen vrijdag moest zijn privévliegtuig een noodlanding maken in Illinois om de zanger zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen.

Advertisement - Continue Reading Below

Zijn woordvoerder zei toen dat het ging om 'griepachtige symptomen'. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen zou Prince een 'save shot' hebben gekregen - dat vaak wordt toegediend na een overdosis - en werd hem geadviseerd om nog minstens 24 uur in het ziekenhuis te blijven. Toen er echter geen privékamer kon worden geregeld, vertrok Prince al snel weer. Er gaan ook geruchten dat Prince zou zijn overleden aan de gevolgens van AIDS, maar dat zijn slechts speculaties.

Meest gelezen

Us Weekly laat verder weten dat de sheriff van Carver County, Jim Olson, heeft bevestigd dat Prince gisteren is gevonden in de lift van zijn Paisley Park studio, en dat daar nog geprobeerd is om hem te reanimeren. Helaas is dat dus niet gelukt.

Sinds het enorm trieste nieuws over de dood van Prince bekend is, stromen de reacties via social media binnen. De iconische zanger zal nooit vergeten worden.