Herinner je je nog die keer dat Prince Kim Kardashian het podium af schopte?

We blikken terug op één van de grappigste Prince-momenten.

Meest gelezen

Prince leefde een ongelofelijk leven dankzij zijn magistrale talent en deed ook ongelofelijke dingen. Het is lastig om zijn meest iconische momenten allemaal op een rij te zetten (het zijn er zoveel!) maar wel één van zijn grappige momenten kwam meteen bij ons op: die keer dat hij Kim Kardashian van zijn podium schopte.

Niet letterlijk schoppen natuurlijk, maar hij vroeg de realityster toch niet zo subtiel om maar snel weer in het publiek te gaan staan. Het zit zo:

Advertisement - Continue Reading Below

Prince vroeg tijdens zijn show in Madison Square Garden in 2011 of Kim Kardashian met hem wilde dansen tijdens een muziekbreak. Ze voegde zich met het schaamrood op haar kaken bij Prince maar durfde niet te dansen, omdat ze naar eigen zeggen totáál geen gevoel voor ritme heeft.

Prince vond dat zo lame dat hij haar meteen weer wegbonjourde van het podium. Hij gaf haar een licht zetje en zei: 'Get off the stage,' waarop Kim afdroop en de zanger in het publiek op zoek ging naar een andere danspartner. Juist: Ouch. Maar stiekem ook wel heel erg grappig én eerlijk.

Meest gelezen

Kijk het moment hieronder:

 

Kim Kardashian kroop na het incident achter Twitter...:

 

... en gelukkig had ze het nog goed kunnen maken met de zanger:

 

Oh Prince, we gaan je enorm missen.

Dit is het laatste nieuws over de dood van Prince (57) >