GROOT nieuws over Pamela Anderson en Baywatch!

Ze is terug (!).

Gefeliciteerd, Baywatch-fans: was er in januari al goed nieuws (Baywatch komt terug, in de vorm van een film!), nu weten we dat óók Pamela Anderson weer terugkomt. De iconische blonde beach bombshell heeft een contract getekend om haar verschijning te maken in de remake van Baywatch.

Dwayne Johnson, die niet alleen in de film speelt, maar 'm ook produceert, deelde deze foto op Instagram. 'A pleasure to welcome (as gorgeous as ever) Pamela Anderson to our #Baywatch cast. We couldn't have made this movie without you. Welcome home. Thrilled you had a blast with us!' leest de caption.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

Pamela Anderson speelt een ándere rol dan haar befaamde C.J. Parker - die wordt nu vertolkt door Kelly Rohrbach, het voormalige liefje van Leonardo DiCaprio -, dus het is nog even afwachten hoe we haar in de prent terug gaan zien.

Ook die andere Baywatch-veteraan, David Hasselhof, komt even voorbij in de film. Verder zijn er rollen voor Priyanka Chopra en Zac Efron, en die laatste heeft voor de film inmiddels een bizár getraind lichaam bij elkaar gesport. Zie je hier.

Dit is hoe Zac Efron zijn Baywatch-lichaam voor mekaar kreeg >