De iPhone 8 is volgens de nieuwste geruchten helemaal gemaakt van glas(!)

Wow...

Dacht je dat de aanstaande iPhone 7 een flinke upgrade zou gaan worden? Wacht dan nog maar even op de iPhone 8.

De ontwerpen voor Apple's nieuwste telefoon zijn uitgelekt, en we kunnen wel stellen dat het bedrijf ALLES uit de kast haalt om van de iPhone 8 een waanzinnig staaltje technologie te maken.

Apple expert Ming-Chi Kuo heeft aan de investeerders verteld dat Apple de befaamde aluminium behuizing van de iPhone weg gaat halen, en ze gaat vervangen voor glas. Natuurlijk zijn mensen nu al doodsbang dat het ding binnen een week zal breken; want de laatste keer dat er glas werd gebruikt voor een iPhone-ontwerp was bij de iPhone 4 en 4s en die gemakkelijk breekbare telefoons waren een groot probleem voor Apple.

Advertisement - Continue Reading Below

Apple-kenners zeggen echter dat het bedrijf dit keer veel sterker glas zal gebruiken en dat deze move ook wordt gemaakt om nog wat designveranderingen door te voeren, zoals die wireless koptelefoons.

Nog een grote verandering: de LCD-schermen van de iPhone worden ingeruild voor AMOLED displays, die al gebruikt worden bij Android-toestellen. Veel critici zeggen dat het bedrijf hiermee juist achter de kudde aan gaat lopen in plaats van voorop, maar Apple-insiders drukken ons op het hart dat het ontwerp 'compleet anders' zal zijn. 

Wil je die hele iPhone 7 gaan skippen en nu al aan het sparen slaan voor de iPhone 8? Dan moet je wel een beetje geduld hebben, want die komt pas ergens in 2017 uit. En niemand weet nog wat het prijskaartje gaat zijn...

Deze willen we ook al: de nieuwe roségouden(!) MacBook van Apple >