Nu bemoeit Rita Ora zich ermee, is zij degene met wie Jay Z vreemdging?

Is 'Becky with the good hair' tóch niet ontwerpster Rachel Roy?

Meest gelezen

Rita Ora laat ook weer eens van zich horen. Ligt Rachel Roy momenteel onder vuur, omdat de BeyHive ervan verzekerd is dat zij 'Becky with the good hair' is (na deze instagramfoto en dan vooral het bijschrift)...

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

... lijken de Beyoncé-fans hun pijlen vandaag te richten op Rita Ora.

De zangeres had wellicht wat headlines nodig en besloot deze foto van een 'Lemon(ade)'-bikini mét een 'J'-ketting online te posten:

 

En ze trok, vlak nadat Beyoncé haar nieuwe album online slingerde (die voornamelijk gaat over Jay Z' vreemdgaanpraktijken), de jurk aan die Queen B draagt in haar Formation-video. Precíes dezelfde.

 

 

Oh, en dan was er nog déze snap...:

 

... én deze instagrampost van een film waarin Elizabeth Taylor een vrouw speelt die stiekem allerlei ingrepen ondergaat, omdat haar man niet meer geïnteresseerd in haar is:

 

Nu kun je zeggen: toeval. Maar. Rita Ora weet dondersgoed wat ze doet. We hebben het hier over de vrouw die Rob Kardashian en zijn familie gebruikte om nét even wat bekender te worden (voor wie dit heeft gemist: Rob bleef al snel heartbroken achter nadat-ie erachter kwam dat ze met 'meer dan 20 mannen vreemdging') en belandde in een flinke depressie).

Kortom: Rita neemt het niet zo nauw met 'trouw zijn' en er gingen eerder al geruchten dat ze ook met Jay Z een slippertje had gemaakt - bij wiens platenlabel ze destijds had getekend (inmiddels is ze daar weg om 'werkgerelateerde redenen', wat zomaar kan betekenen dat Beyoncé haar contract heeft verscheurd).

Als het zo is, dan lijkt het er met deze nieuwe, fotografische verwijzingen niet op dat Rita veel spijt heeft.

13 lessen die we van Beyoncé kunnen leren over een lief die vreemdgaat >