Alicia Vikander wordt de nieuwe Lara Croft

En neemt het stokje over van Angelina Jolie. YES!

'n Paar jaar geleden ze ik al dat je de Zweedse actrice in de gaten moest houden, maar vorig jaar is Alicia Vikander dan definitief de heetste actrice van Hollywood geworden. Ze won dit jaar haar eerste Oscar, gooide hoge ogen met rollen meerdere films én heeft nu een iconische nieuwe rol gescoord. Jawel, Alicia Vikander is de nieuwe Lara Croft.

Er is een gloednieuwe Tomb Raider-reeks in de maak en hierin duiken we in het leven van een jongere Lara Croft. Hollywood-insiders laten weten dat heel wat grote namen aasden op de rol, maar dat Alicia Vikander onder andere Daisy Ridley, Emilia Clarke, Cara Delevingne en Saoirse Ronan achter zich heeft gelaten.

Advertisement - Continue Reading Below

Angelina Jolie speelde van 2001 tot en met 2003 Lara Croft in de eerste filmreeks die gebaseerd is op de populaire game. Reken maar dat Alicia Vikander binnenkort in heel wat jongenskamers gaat hangen...

 

Dit wordt de grootste rol van Alicia Vikander tot nu toe. We kunnen haar binnenkort trouwens ook naast Matt Damon zien in Jason Bourne, die vanaf eind juli in de bioscopen draait.

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >