De 9 meest awkward seksscènes in Girls

Nummer 5: hartverscheurend...

Meest gelezen

Omdat de show daar ten slotte zo goed in is: op een rij, de negen meest tenenkrommende seksscènes in Girls.

1. Die keer Hannah en Adam 't voor de eerste keer deden

Een van de eerste scènes van de eerste pilotaflevering, is een seksscène tussen Adam en Hannah. Oef, als we toen zouden weten dat dit nog maar een voorproefje was van alle slechte seks die er nog zou komen. Adam wil iets anaals proberen, Hannah heeft een onbeholpen uitleg over waarom ze dat liever niet doet, en Adam reageert met: 'Hey, let's play the quiet game now.' Romantisch.

Advertisement - Continue Reading Below

 

2. Die keer Hannah het weer eens met Eric probeerde

Hannah gaat op een bepaald punt terug naar Eric, de jongen met wie ze ooit samen naar school ging en nu in een apotheek werkt. Hannah weigert mee te gaan in z'n slome vanille-seks, en kijkt 'm vervolgens aan om te zeggen: 'I'm tight like a baby.' Arme jongen.

 

3. Die keer Marnie en Elijah het voor één keertje deden

In een mislukte poging Hannah terug te pakken, duiken Marnie en Elijah met elkaar in bed. Of nouja, proberen dat te doen. Ze humpen een beetje op de bank, tot Elijah tien seconden later toegeeft z'n erectie te zijn verloren. Iedereen is hier eigenlijk blij mee.

Meest gelezen

 

4. Die keer Hannah en Frank het deden en we het bijna niet konden aanzien

Weten we het nog, Hannah en Frank, de 19-jarige stiefbroer van Jessa? Ze doen het op een begraafplaats en 't is ook zo weer voorbij. Later zegt Hannah: 'I think you used me... for sex.' Ze snuift erbij. Ze snoven overigens ook.

5. Die keer Marnie en Charlie het voor de laatste keer voor de laatste keer deden

Weten we Charlie nog, die goede jongen die na de break-up door Marnie gesmeekt wordt terug te komen? Uiteindelijk zwicht hij, en hebben ze seks, maar Marnie stoot niet alleen haar hoofd, halverwege de seks stopt ze ook om te zeggen: 'I want to break up with you.' Ouch.

 

6. Die keer Marnie en Booth Jonathan het 'star-fish style' deden

Nog aangekleed hebben de artiest Booth Jonathan en Marnie een extreme aantrekkingskracht. Uitgekleed is daar niks meer van over. Booth sommeert Marnie op haar buik te gaan liggen en naar de Chinese pop in de hoek van de kamer te kijken. 'Look at her. Describe her. How is she feeling?' Marnie sputtert: 'Sassy?', maar het goede antwoord is 'sad'. Marnie barst in lachen uit en wie kan het haar kwalijk nemen?

7. Die keer Ray en Shoshanna helemaal aangekleed waren

Oef, deze was pijnlijk. Hoe langer Ray en Shoshanna bij elkaar zijn, hoe duidelijker het wordt dat de twee eigenlijk helemaal niet bij elkaar passen. Tijdens een van de seksscènes zijn bijna alle kleren nog aan, en sputtert Shoshanna uiteindelijk zelfs: 'Will you get out of me?' Oef.

 

8. Die keer de ouders van Hannah seks hadden

In de douche. En uitgleden. En Hannah haar vader Tad in z'n bed moet helpen. Naakt.

9. Die keer Hannah en Holly iets probeerden

Op een goed punt gaat Hannah in retraîte met haar moeder, en wordt Hannah aldaar versierd door yogalerares Holly. Er is een moment waarop ze het wel-niet-wel-niet gaan doen, maar uiteindelijk moet Holly weer stoppen. Hannah heeft het te heet en is te hetero.

Holy moly: DEZE Harry Potter-acteur is nu dus een gespierde kooivechter (!) >

Bron: ELLEuk.com