Zoenen op de rode loper = ruzie in de tent

Doe even normáál zeg.

Uiteraard begon mijn dag met uitgebreid plaatjes kijken van jurken. Want vannacht was het MET Gala - je moet onder een steen van enorm indrukwekkende afmetingen hebben gelegen, als je dat niet door had. Hoe dan ook, ik keek en scrolde en deed ‘oooh’ en ‘ieelhh'. Maar het waren de foto’s van Zoe Saldana en haar man Marco Perego Saldana waardoor ik dacht: 'Doe even normáál zeg.'

De twee staan namelijk met de lippen op elkaar op de kiek. En dan niet één leuk klein kusje, zoals Ryan Reynolds en Blake Lively wel eens doen, maar echt DE HELE TIJD. In de stijl van Tom Brady en Gisele Bundchen, die mogen ook graag tongend de rode lopertjes afschuiven.

Advertisement - Continue Reading Below

HOMMELES IN DE TENT
Noem me cynisch, kil, koud en harteloos, maar als ik dat soort foto’s zie denk ik meteen 'oh oh, hommeles in de tent, daar gaat iets niet goed'. Wie zó opzichtig aan de wereld moet laten zien zoooooo verliefd te zijn, heeft iets te verbergen.

Zoenen in het openbaar vind ik verder prima, en daar gaat het ook niet om. Het gaat om het theater. Om de aanstelleritis. Om het enorme kijk-ons-eens-crazy-in-love-zijn. Waarom heb je het nodig dat persbureaus en media een flinke voorraad omg-we-zijn-zo-gelukkig-foto’s hebben? Waarom moet je op een event als dit, met DUIZEND fotografen, een ongegeneerd potje bekken op de rode loper? Dan vond ik het optreden van Gigi en Zayn, of Rosie en Jason, overtuigender. Die kíjken verliefd naar elkaar, en dan kunnen wij wel bedenken dat ze dat ook echt zijn.

Meest gelezen

En eerlijk hè, kijk eens naar deze foto’s. Zien we daar vonken? Zien we daar zwoele, in elkaars ogen verdrinkende blikken? Ikke niet hoor.

Kortom, bij deze wil ik de theorie introduceren dat wanneer een celebkoppel extreem met elkaar zoent op de rode loper, er ruzie in huis is. We werken nu nog aan een formule die aan de hand van het aantal zoenen uitrekent hoeveel maanden het duurt voordat de breuk bekend wordt gemaakt. Dus we houden je op de hoogte.

Zo. En dan nu weer snel door naar al die jurken, want die zijn om te zoenen zo mooi.