WTF?! Je kunt nu ook pizza eten bij McDonald's

Wat is er aan de hand?

Is dan niét meer heilig? Zelfs niet pizza?! Blijkbaar niet...

Er gaat natuurlijk niets boven een echte Italiaan, waar we pizza's uit een klassieke steenoven voorgeschoteld krijgt en je dik brood in de beste olijfolie kunt dopen. Maar hé, McDonald's gaat de strijd toch aan. Jawel, bij de fastfoodketen is nu ook Italiaans voer te koop. En wij huilen een beetje.

In een gloednieuw filiaal van McDonald's, in Orlando, Florida, kun je naast de burgers, de kipnuggets en de Franse frietjes nu ook 'in een steenoven gebakken pizza' en pasta's bestellen. Daarnaast staan er nog een aantal verrassingen op de kaart, zoals wafels en een ommelet. En inderdaad, dit maakt allemaal deel uit van de nieuwe, grootse plannen van McDonald's.

Advertisement - Continue Reading Below

Wij houden het toch bij de Italiaan, maar stel dat je op stap bent en jij bent de enige van je vriendgroep die zin in pizza heeft in plaats van burgers, kun je toch nog gezellig met z'n alleen naar de Mac.

Wel interessant: McDonald's doet ook een test in Amerika met knoflookfrietjes, zo laat TIME weten:

'The new fries are made-to-order in McDonald's kitchens where restaurant employees toss French fries in stainless steel bowls with a purée mix that includes ingredients, such as chopped Gilroy garlic olive oil, parmesan cheese, parsley and a pinch of salt.The garlic fries are part of a trend at McDonald's to experiment with regional flavors and food on its menu.'

Kijk, daar kunnen we wél gelukkig van worden.