Rihanna en Drake hebben blijkbaar een geheime relatie?

Dat verklaart die video's.

Drake en zijn 'greatest woman I've ever known in my life'-Rihanna zijn blijkbaar níet alleen maar hele goede vrienden die met enige regelmaat een potje grinden op het podium. Zo weet People. Een bron heeft aan het tijdschrift vertelt dat de twee al maanden in het geheim daten en hun relatie angstvallig verborgen proberen te houden - voor zover dat mogelijk is, met twee nogal bekenden mensen en een reeks stomende video's, waarin de chemie er nogal van afspat, enzo.

Advertisement - Continue Reading Below

Allemaal vooropgezet, zo weet deze mysterieuze bron. 'Ze willen het deze keer goed aanpakken en hun relatie privé houden.'

Rihanna heeft in verschillende recente interviews vertelt dat ze vrijgezel is. Drake heeft hun relatie eerder deze week min of meer aangehaald in een radio-interview. 'A lot of the music that we make and the energy that we bring is genuine.' Wat dat ook moge betekenen.

These two... ❤️❤️ @badgalriri @champagnepapi #ANTI

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Drake verscheen deze week weer op Rihanna's podium (Rosie Huntington-Whiteley was zo lief om het vast te leggen) en ging na afloop met haar mee naar een after-party, waar ze de nacht in-dansten, 'being very affectionate' - aldus een ooggetuige.

Áls dit allemaal waar is, dan is Leonardo DiCaprio dus toch een 'gewone' (je weet maar nooit hè) vriend van Rihanna. Jammer.

Bron: ELLE