Dit meisje gebruikte Snapchat om haar crush te vinden

En iedereen ging zich ermee bemoeien.

Meest gelezen

Och, internetliefde kan zo romantisch zijn. Dat bewijst deze 'Mystery Girl' maar weer eens in haar Snapchat-zoektocht naar 'Vikings Fan'.

We beginnen bij 't begin.

Meisje (Mystery Girl) zit in de campusbibliotheek van de University of Wisconsin-Madison te studeren, en ziet een knappe medestudent (Vikings Fan, een bijnaam die hij dankt aan het paarse Vikings-shirt dat hij droeg) voorbij komen. In plaats van dat ze eeuwig blijft mijmeren over wie hij zou kunnen zijn, plaatst ze een liefdesbetuiging op het openbare Snapchat-kanaal van de campus.

Advertisement - Continue Reading Below

Juist; de bállen.

De hele campus is op slag fan van de liefdesverklaring én het meisje, en besluit Mystery Girl te helpen in haar zoektocht naar Vikings Fan. Vikings Fan reageert op een gegeven moment zelf ook op het publieke Snapchat-kanaal, en de twee pogen af te spreken. Om het allemaal nog meer Romeo en Julia te maken, gaat er door verwarring nog het een en ander mis. Vikings Fan wil bij de 'Institute for Discovery' afspreken, maar Mystery Girl had z'n Snapchat-update gemist.

Meest gelezen

 

Ondertussen ververst de hele campus om de paar minuten 't Snapchat-kanaal omdat ie-de-reen wil weten of Mystery Girl en Vikings Fan elkaar nu wel of niet gaan ontmoeten. De tweede poging vindt later op de avond plaats, als de twee elkaar proberen te zoeken in bar 'the KK'.

Afijn, zelf kijken. Bereid je voor op een lach en een traan:

 

Bron: ELLE.com