'Tyga en Kylie Jenner gaan na twee jaar definitief uit elkaar'

De koek is op.

Meest gelezen

'This time there's no going back: Kylie Jenner, 18, and boyfriend Tyga, 26, split FOR GOOD after almost two years together,' kopt DailyMail.

'Kylie and Tyga SPLIT. "We're done for real"', kopt TMZ.

Hoewel we 't allemaal nog met een korrel zout nemen, lijkt het erop dat het na twee jaar dus echt over is tussen Kylie Jenner en Tyga. De twee maakten het vorig jaar al eerder uit - of beter: Kylie maakte het uit -, maar daarna waren ze toch wel weer bij elkaar, waardoor zelfs zus Khloé er niet veel meer van snapte.

Advertisement - Continue Reading Below

Wat in ieder geval een rode draad lijkt te zijn in de relatie tussen Kylie en Tyga, is dat laatsgenoemde wel erg vaak wordt gespot met onbekende vrouwen. Dit profiel van tijdschrift DuJour liet al eens tussen de regels door vallen dat Tyga een scheve schaats had gereden.

Afijn; deze keer lijkt het er op dat Kylie definitief haar grens heeft bereikt en Tyga al zijn kansen heeft verspeeld. In de aanloop naar het MET Gala zouden de twee uit elkaar zijn gegaan, wat zou kunnen verklaren waarom ze allebei wél op het gala waren, maar niet in elkaars gezelschap, en beiden alleen over de rode loper liepen:

Meest gelezen

 
Tyga heeft intussen op Moederdag al aan een lunch gezeten met zijn moeder en... een onbekend model. Zijn nieuwe vriendin?

Lijkt ons allemaal wel erg snel, maar we zullen 't zien. In ieder geval: RIP Kylie X Tyga. Voor nu dan, hè. Wie weet hoe de vlag volgende week staat.

 

Ryan Gosling doet ondertussen het leukste OOIT met een fan >