Je zingt I'm Real van J.Lo al 15 jaar fout

En ja, daar komen we nu pas achter.

Meest gelezen

Ja, deze hit is écht al 15 jaar oud en ja, we blèren het liedje dus al jaren helemaal verkeerd mee. Maar je bent nooit te oud (of te laat) om te leren, dus nu, na 15 jaar, komen we er dan eindelijk achter wat de échte lyrics zijn van I'm Real van J.Lo en Ja Rule. Een artikel van Jezebel laat zien dat veel mensen niet weten hoe het nu precies zit met de tekst van de hit.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

De redacteur van het artikel legt uit dat ze er recent achter kwam dat veel van haar vrienden dachten dat J.Lo's eerste regel in I'm Real als antwoord op Ja Rules' 'What's my motherf*ckin' name?' de wedervraag was: 'Are you Ellie?' Maar Jia legt uit: de échte eerste zin van Jennifer is logischerwijs 'R-U-L-E'. Als in, zijn naam, gewoon het antwoord op de vraag van de rapper.

'Guys, to clear this up once and for all, Take Off Your Pants and Jacket is a play on words, and J. Lo is saying 'R-U-L-E' because Ja Rule has literally just Cookie Monster-yelled at her, 'What's my motherf*ckin' name?' schrijft Jia.

Meest gelezen

Voor wie het niet wist een mind blowing ontdekking, voor wie het altijd al geweten heeft juist ongeloof dat er mensen écht dachten dat J.Lo 'Are you Ellie?' zong. Hoe dan ook, beide partijen kunnen erop vertrouwen dat het grootste songtekstraadsel van de jaren 00 eindelijk is opgelost.

Lees ook: 18 lyrics van Beyoncé's nieuwe album Lemonade die bevestigen dat Jay Z is vreemdgegaan

Bron: Cosmopolitan.com