Redenen waarom jij De Ware nog niet bent tegen gekomen

En zó gaat je dat wel lukken.

1. Je wil te graag

En daarom beland je vaak in relaties die uiteindelijk toch stuk lopen, omdat je de man in kwestie niet leuk genoeg vindt.

2. Je wordt nou eenmaal niet snel verliefd

En daar is helemaal niks mis mee. Dit komt wel als je Mister Right tegen het lijf loopt.

3. Je komt geen leuke mannen tegen

Het kan zijn dat je op dit moment in jouw leven even geen leuke mannen tegenkomt. Kan gebeuren. En wie weet wordt er volgende week een leuke man aangenomen op je werk.

Advertisement - Continue Reading Below

4. Je bent er niet aan toe

Je bent even heel druk met je werk of met je studie en dat is prima. First things first, die man komt later wel.

5. Je zoekt de verkeerde dingen in een man

Kijk jij eerder naar de sixpack van een man dan naar hoe hij jou behandelt? Dan is de kans groot dat jij niet met de juiste man eindigt.

6. Je ex spookt nog te veel door je hoofd

Nog bezig zijn met je ex betekent dat je veel minder open staat voor nieuwe relaties. Probeer, hoe moeilijk dat soms ook is, je ex uit je hoofd te zetten.

Meest gelezen

7. Je hebt een scharrel

Hartstikke leuk natuurlijk, maar scharrels zijn vaak geen relationship material. Je bent zo druk met je scharrel, dat je De Ware misschien niet eens ziet als hij voor je zou staan.

8. Je bent niet benaderbaar

Misschien doe jij dit onbewust, maar het kan zijn dat jij een gesloten houding hebt. Dit kan ervoor zorgen dat mannen minder snel op je afstappen. Let daarom eens op hoe je staat en wat je gezichtsuitdrukking is: vouw je armen niet over elkaar probeer zo veel mogelijk te glimlachen.

Maak je vooral niet te veel zorgen, jouw prins op het witte paard komt echt nog wel! Jij hebt gewoon nog even wat meer tijd om van je single leven te genieten.

Bron: cosmopolitan.nl