Deze blogger laat zien hoe makkelijk het is om je Instagramfoto te photoshoppen

​In minder dan een minuut transformeert ze haar hele lichaam...

Meest gelezen

Als we door Instagram heen scrollen zien we onwijs veel perfecte plaatjes. Je kunt het duidelijk zien als iemand een filter heeft gebruikt, maar tegenwoordig kun je niet altijd meer zien of iemand z'n plaatje bewerkt heeft. Heeft iemand nou echt zulke indrukwekkende abs of is daar een handige app bij komen kijken? 

Blogger en Youtouber xameliax laat in een nieuwe video zien hoe makkelijk het is om een plaatje te photoshoppen en eigenlijk is dat best schrikken. In de video laat ze een onbewerkte bikinifoto van zichzelf zien en ze gebruikt een photoshop-app om zichzelf he-le-maal te transformeren. Ze maakt zichzelf slanker, geeft zichzelf een 'boob job' en ze maakt haar heupen minder breed. En dat allemaal binnen twee minuten.

Advertisement - Continue Reading Below

Bekijk het resultaat zelf:

Meest gelezen

 

Amelia zegt over haar experiment:

'We worden online overladen met HEEL veel foto's en in de meeste gevallen zien die foto's er ook nog eens pretty damn perfect uit. Het kan zo lastig zijn om als een intelligente en 27-jarige vrouw wiens baan social media is, je niet door die foto's te laten beïnvloeden.'

En om precies deze reden is ze een campagne begonnen over zelfvertrouwen en blij zijn met wat de natuur je gegeven heeft. Goede zaak! Ze laat weten:

'Ik wil dit veranderen. Ik wil dat jullie allemaal een foto uploaden die helemaal onbewerkt is en zet die op je Instagram, Twitter, Facebook, waar je 'm ook wilt posten en gebruik de hashtag #JustAsIAm... en zet er minstens één ding bij wat je mooi vindt aan jezelf. En koester dat.'

Amen.