De 12 grootste celebvetes in de geschiedenis van Hollywood

Geen Hollywood zonder goede vetes. 

Meest gelezen

Mary-Kate Olsen en Paris Hilton
Mary-Kate’s ex Stavros Niarchos III kreeg een relatie met Paris en dat viel niet in goede aarde. Sindsdien is de vriendschap bekoeld.

Advertisement - Continue Reading Below

Debbie Reynolds en Elizabeth Taylor
Een affaire nemen met de man van je vriendin, dat vond Elizabeth Taylor een goed idee. Je begrijpt, Debbie was niet heel blij. Doei jarenlange vriendschap.

Meest gelezen

Liam en Noel Gallagher
Ze konden onmogelijk nog samenwerken en dat leiden tot een ruzie. Noel onthult dat er niet met Liam samen viel te werken en dat hij regelmatig midden in een optreden wegliep. Liam bestempelt Noel als de ‘meest overgewaardeerde man in de geschiedenis’.

Advertisement - Continue Reading Below

Bette Davis en Joan Crawford
Een van de grootste Hollywoodvetes allertijden. Het liep uit de hand toen ze beide een rol kregen in de film What Ever Happened to Baby Jane? Maar waar ging het nou helemaal over? Het verdelen van de spots lijkt nooit makkelijk voor celebsterren.

Advertisement - Continue Reading Below

Courtney Love en Madonna
Courtney verpestte Madonna’s VMA interview en Madonna impliceerde dat ze aan de drugs zat. En dat allemaal lekker en plein public.

Jennifer Lopez en Mariah Carey
Hoewel J.LO aangeeft Mariah meerdere keren te hebben ontmoet, blijft Mariah op elke interviewvraag over Jennifer stug volhouden dat ze haar niet kent. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar pijnlijk is het wel.

Meest gelezen

Charmed cast
De drie waren goede vriendinnen, tot Alyssa Milano en Shannen Doherty steeds vaker ruzie kregen op de set. Het gevolg? Shannen verliet de serie.

Advertisement - Continue Reading Below

Daniel Craig en Kris Jenner
Daniel noemde de Kardashians publiekelijk ‘fucking idiots’. En daar was mama Kris natuurlijk niet blij mee. Ze reageert: ‘The right thing for a real man to do now would be to issue a public apology. The easy thing would be to criticize his career now, but our family won't stoop to that level.’

Donald Trump en Rosie O’Donnell
Trump beledigt Rosie op ieder mogelijk moment dat hij krijgt, zonder echte aanleiding. We zullen niet herhalen waar Trump Rosie al voor heeft uitgemaakt. En dat wordt dus misschien president.

Shia LaBeouf en Frankie Muniz
Shia spreekt in 2003 uit dat hij vindt dat Frankie op hem neerkijkt. In 2010 brengt hij Frankie weer ter sprake met: ‘Ik ga niet veel naar feestjes en kom niet op plekken waar Frankie Muniz-achtige types komen.’ Frankie vindt het maar vreemd dat Shia zich hier na twaalf jaar nog steeds druk om maakt.

Debra Winger en Shirley Maclaine
De twee speelden samen in Terms of Endearment, maar konden elkaar niet luchten of zien. Dat werd dan ook niet onder stoelen of banken geschoven.

Cybill Shepherd en Christine Baranski
Nog een keer een gevalletje angst voor het stelen van de spotlights.. Cybill wilde bijvoorbeeld absoluut niet dat Christine meer tekst had.

Bron: Cosmopolitan.com