Dit zegt de manier waarop hij je knuffelt over jullie relatie

Is het vriendschappelijk, of zit er méér achter?

Meest gelezen

Cosmopolitan deed een analyse over de mannenknuffel - we delen.

1. De één-arm schouderklop. Het is superongemakkelijk en misschien beter dan helemaal geen knuffel, maar wijs hem niet meteen af. Soms vinden mannen het moeilijk om je in zijn armen te nemen, vooral als jullie elkaar net ontmoet hebben en jullie kennen elkaar niet. Maar dat betekent niet dat er geen gevoelens zijn, maar helemaal het tegenovergestelde kan ook waar zijn. Deze knuffel moet gewoon verbannen worden.

Advertisement - Continue Reading Below

Wat het zegt: "Ik vind je niet op die manier leuk. Maar misschien wel. Haha, zoek het uit."

2. De klap op je rug. Dit is dezelfde knuffel als die hij aan zijn vrienden geeft. Deze knuffel betekent dat jullie gewoon vrienden zijn – geen van jullie wil naar een next level. Nu tenminste.

Wat het zegt: "We zitten in dezelfde vriendengroep. Je bent leuk."

3. De quickie. Het type knuffel die je aan je moeder geeft als je op bezoek bent geweest. Het is lief en comfortabel, maar niet per se romantisch. Een snelle uiting van affectie van iemand die geniet van je gezelschap.

Meest gelezen

Wat het zegt: "Ik vind je leuk! We moeten eens afspreken."

4. De lange, stevige knuffel en wrijven op je rug. Of hij is een hele goede vriend, of hij heeft een crush op je of beide. Het betekent dat hij superblij is om je te zien – zo blij dat hij je helemaal fijnknijpt. Jullie zijn duidelijk superclose. Maar wat betekent het…?

Wat het zegt: "Jij bent één van mijn favoriete mensen. En misschien moeten we sex hebben. Je weet wel, als jij dat ook wilt…"

5. De optil-knuffel. Ahhhhh! Als hij niet al je vriendje is, dan wil hij dit zó graag zijn. Deze knuffel betekent dat hij je ECHT miste en al dat gemis heeft hij nu in deze knuffel gestopt. Je kunt gerust zeggen dat hij heel veel om je geeft.

Wat het zegt: "Ik realiseerde me dat het leven nogal shitty is als jij er niet bent."

6. De knuffel-knuffel. Deze knuffel komt meestal voor als jullie samen tv kijken en de millimeter ruimte tussen jullie al te veel is. Het betekent dat als hij al heel dicht bij je is, hij nóg dichter bij je wil zijn. Het is één van de liefste knuffels die er is.

Wat het zegt: "Ik vind je héél, héél erg leuk."

7. Full body contact met zijn hoofd rustend op de jouwe. Als jullie lichamen elkaar vanaf je voeten aanraken, betekent deze lange omhelzing dat hij je echt heel speciaal vindt. Deze vorm van liefde betekent dat hij echt gek op je is, lucky girl! Jullie passen bij elkaar als 2 irritant schattige puzzelstukjes.

Wat het zegt: "Ik weet zeker dat ik van je hou."

Bron: Cosmopolitan