Er komt een HELE SPANNENDE, nieuwe Netflix-show aan

Net binnen!

Meest gelezen

Goed nieuws voor Orange is the New Black-fans! De maker van de populaire Netflix-serie, Jenji Kohan, is bezig om nóg een serie over vrouwen te maken voor de bekende streamingdienst.

Deadline laat weten dat de show G.L.O.W. gaat heten en gaat over vrouwelijke worstelaars in de jaren tachtig. De serie focust zich op een actrice die maar geen big break kan krijgen en dan besluit om als worstelaar te gaan optreden om bekend te worden. Dit klinkt goed jongens, héél goed. 

Advertisement - Continue Reading Below

De echte G.L.O.W. - dat staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling - werd in de eighties een grote hit op tv en de show liep tot 1990. Ook deden de worstelaars liveshows in Las Vegas en tourden ze door Amerika. In de show - bomvol heerlijk kleurige spandex en foute kapsels - had iedere worstelaar (voor wie het niet wist: bij tv-worstelen vechten ze dus niét echt. Het gaat alleen om de show) haar eigen theme music waarmee ze optrad. De dames deden ook komische sketches en optredens. LIEFDE!

Meest gelezen

In 2011 verscheen er al een met awards overladen docu over de Gorgeous Ladies of Wrestling, genaamd GLOW: The Story of the Gorgeous Ladies of Wrestling. In de aanstaande komedieserie van Netflix wordt daarop voortgeborduurd. In Amerika staat de docu ook al op de streamingdienst, dus hopelijk binnenkort ook bij ons.

Toch alvast een voorproefje krijgen? Hieronder kun je zien wat je ongeveer kunt gaan verwachten: