Ja hoor, hier is dan ook een volwassen Draco Malfidus en zijn familie

Potter-fans, opgelet!

Och, het was een goede week voor ons Potter-fans. Jubelde ik dinsdag en woensdag al over de eerste foto's van een volwassen Harry, Hermelien en Ron, dit keer is de ultieme frenemy, Draco Malfidus aan de beurt.

Kleine bekentenis: ik had vroeger een kleine (oké, best grote) crush op Draco. De Backstreet Boys waren voorbij, en ik moest toch een andere blonde hunk - buh-bye Nick Carter - in mijn tienerleven gaan aanbidden (niet dat ik per sé op blond val, maar afijn).

Advertisement - Continue Reading Below

In de boeken klonk-ie knap - de bad guy is ALTIJD sexy -, maar toen de eerste Harry Potter-film uitkwam was ik definitief om. Die ogen! Dat haar (ja, zelfs met al die gel)! Dat Britse accent! Tom Felton was mijn nieuwe obsessie.

 

Helaas voor Emma Watson en mij - Hermelien en Draco was dus bíjna gebeurd - kwam Tom op de set van Harry Potter zijn huidige vriendin tegen, Jade Olivia, maar hé, a girl can dream. (Tom en Jade schijnen trouwens net uit elkaar te zijn. Doe er dus je voordeel mee singles).

Meest gelezen

Tom Felton was smoorverliefd op Jade, die als stunt assistant werkte bij de beroemde prenten. Hij haalde haar zelfs over om in de laatste film, waarin we een flash foward krijgen, zijn vrouw te spelen. En zo geschiedde het...

 

Welnu, terug naar het nieuws van de dag. WANT, de eerste foto's van het volwassen Draco-gezin zijn hier. Deze acteurs zullen Draco en zijn zoon Scorpius gaan vertolken in de theatherversie van Harry Potter and the Cursed Child:

 

 

 

Knap gecast, als je het ons vraagt.

J.K. Rowlings achtste(!) Harry Potter-boek ligt vanaf 31 juli (op haar én Harry's verjaardag in de schappen). Vanaf 30 juli is in het Londense West End het theaterstuk van Harry Potter and the Cursed Child te bewonderen.