13 perfecte Netflix-titels om te kijken voordat je gaat slapen

Waar je goed van gaat dromen.

1. Gossip Girl

You know you love sleep, XOXO.

2. Grey's Anatomy

Medische termen. McDreamy's ogen. Wat heb je nog meer nodig om langzaam in slaap te doezelen onder je dekens?

3. Shakespeare in Love

Niets werkt zo kalmerend voor je hoofd (en je hart) als een goed liefdesverhaal (dat je inmiddels zo goed kent dat je je ook niet weer echt hoeft te focussen).

4. Saved by the Bell

Dit behoeft niet eens uitleg. Elk moment is een goed moment om Saved by the Bell te luisteren, dus ook het moment voordat je gaat slapen.

Advertisement - Continue Reading Below

5. Bring it On

Terwijl er op het scherm fanatiek wordt bewogen, ga jij nog meer waarderen dat je in een warm, zacht bed ligt. Slaap lekker.

6. Friends

Vooal een goede als je op een zaterdagavond vroeg wil gaan slapen terwijl de rest van je vrienden uitgaan. Niemand in Friends gaat ooit uit en alle kamers in Friends zien er zo gezellig huiselijk uit, dat je gelijk vrede hebt met je eigen bedsituatie.

Meest gelezen

7. A Walk to Remember

Happy dreaming.

8. Frozen Planet

Laat de stem van David Attenborough je langzaam in slaap praten.

9. Jurassic Park

Of laat je in slaap wiegen door de stem van Jeff Goldblum.

10. Gilmore Girls

Gilmore Girls is een hele goede optie omdat je a) veel afleveringen waarschijnlijk al een keer hebt gezien en het dus niet uitmaakt als je een kwartier mist omdat je ogen even dichtvielen en b) je je geheugen weer opfrist voordat de Gilmore Girls-revival wordt uitgezonden.

11. That 70's Show

Zodat je kunt ontdekken op welk moment Ashton en Mila verliefd werden op elkaar en je met een extreem vertrouwen in de liefde kunt gaan slapen.

12. The Eagle

Deze titel staat alleen in dit rijtje zodat je kunt dromen over Channing Tatum. Verder is het een doodsaaie film, wat dan op zich ook weer helpt.

Bron: ELLE