Afschuwelijk: acteur Anton Yelchin (27) is overleden na een bizar ongeluk

Hoe kon dit gebeuren?

Meest gelezen

De 27-jarige acteur Anton Yelchin, die schitterde in de nieuwe remakes van Star Trek en in films als New York, I Love You en Like, Crazy, is overleden nadat zijn éigen auto 'm aanreed. De van oorsprong Russische acteur kwam klem te zitten tussen zijn auto - die naar achteren reed op zijn oprit - en een bakstenen brievenbus. Toen Yelchin werd gevonden stond de auto in z'n vrij en liep de motor nog. De politie vermoedt dat de acteur de brievenbus, die tegen een veiligheidshek is gebouwd, wilde legen en dat vervolgens zijn auto per ongeluk op de helling voor de woning is gaan rijden. Een eventueel misdrijf is al zo goed als uitgesloten.

Advertisement - Continue Reading Below

Anton Yelchin was een van de grootste rijzende sterren van Hollywood. in 2002 won-ie de Young Artist Award voor zijn rol in Hearts in Atlantis. Hij brak écht door met zijn rol als Chekov in de nieuwe Star Trek-films. De nieuwste in die reeks, Star Trek: Beyond, komt op 22 juli in Amerika uit.

Sterren betuigen nu op social media massaal hun medeleven. Zo laat regisseur J.J. Abrahams (van Star Trek en Star Wars) weten:

Meest gelezen

 

Anna Kendrick:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kat Dennings:

 

De makers van Star Trek:

 

Chris Evans:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Stephen King:

Meest gelezen

 

Mede-Star Trek-acteur John Cho:

 

 

Bekijk hieronder een complitatie van Yelchins werk in Star Trek: