Bevestigd! Katie Holmes en Jamie Foxx zijn een koppel

We wisten het!

Meest gelezen

Het gerucht gaat al even, maar Katie Holmes en Jamie Foxx hielden de lippen zelf stijf op elkaar. Paparazzi werden slim vermeden, op social media kwamen geen gezellige kiekjes van elkaar en op rode lopers stapten ze alleen. Maar! Nu is hier dan toch de bevestiging: Katie en Jamie zijn SAMEN!

De twee acteurs werden ge-out door de voormalige ster van de Real Housewives of Atlanta, Claudia Jordan, drie(!) jaar nadat Katie en Jamie zorgden voor de eerste datinggeruchten toen ze samen dansend in de Hamptons werden gespot. 

Advertisement - Continue Reading Below

Claudia, die laat weten dat de 48-jarige Jamie 'een hele goede vriend is' verklapte het nieuws per ongeluk tijdens een interview met de Allegedly podcast van Theo Von en Matthew Cole Weiss. De presentatoren baanden zich door een lijst van vermeende celebrityromances van Claudia Jordan, waar Jamie Foxx ook bij hoorde. Toen zijn naam boven tafel kwam, verdedigde Claudia zich door te zeggen dat ze nóóit een hook-up hadden gehad en dat hij dus met Katie samen is:

Meest gelezen

'He is very happy with her, so… I like that he seems very happy.'

De onthulling van Claudia komt een paar maanden nadat Jamie Foxx en Katie Holmes op de kiek werden gezet met (trouw?)ringen om díe vinger. De woordvoerder van Jamie drukte trouwgeruchten meteen de kop in, en ook Katies spokesperson moest in mei geruchten over een zwangerschap ontkrachten. Maar hé, dat wil niet zoveel zeggen.

De 37-jarige Katie Holmes, die momenteel aan de mini-serie The Kennedys: After Camelot werkt, postte onlangs wel deze cryptische foto op Instagram:

❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 

Maar... ze zijn dus SAMEN! En hoé leuk is dit koppel?! Laten we je voor nu achter met deze video: