Gigi Hadid leerde dit weekend dat ze Spencer Pratt NIET als vijand wil hebben

Helaas Gigi, wat eens op het web is verschenen, staat altijd op het web.

Meest gelezen

Laten we beginnen bij het begin. Voordat Gigi Hadid het supermodel was dat ze nu is. Want toen was ze gewoon een knappe tiener, die zich in de clubs van Los Angeles bevond. Een aangezien dat ook nét de periode was dat The Hills de heetste show van tv was, kwam ze de Pratts weleens tegen. En we snappen het heus hoor G, dat je je toen liet verleiden tot een foto met Heidi, alleen dat kiekje komt je nu niet zo goed uit...

Advertisement - Continue Reading Below

Het zit zo: Spencer Pratt twitterde afgelopen weekend dat hij Gigi Hadid had gevraagd of ze een goede Jiu Jitsu-klas wist (serieus). Haar reactie? Spencer verwijderen:

 

FOUT. Gróte fout. Want als we één ding van The Hills hebben geleerd, is het dat je niet aan Spencers bad side wil staan. Onnodig dus om te zeggen dat de voormalige realityster op Twitter los ging én even uit de doeken deed dat hij nog een pilot voor een realityshow met haar heeft geschoten #neverforget:

Meest gelezen

 

Yikes:

 

En Spencer stopte niet daar...

 

Kortom: hou de Pratts te vriend. Enne, doe jezelf een plezier en volg Spencer op Twitter en Snapchat. Lach je de hele dag: