Waarom ik medelijden heb met Iggy Azalea

Vreemdgaan in je eigen huis? Damn.

Meest gelezen

Het is al langer hommeles tussen Iggy Azalea en haar voormalige verloofde Nick Young. Paste ze voor James Cordens Carpool Karaoke nog vrolijk trouwjurken en jubelde ze dat goede vriendin Demi Lovato op haar huwelijk zou gaan zingen, nu is ze weer hartstikke single. En om de crappiest reden die er is.

Nick Young, basketballer bij de Lakers en niet zo'n schatje, ging vorig jaar op één knie voor Iggy. Het moment werd zelfs gedeeld op Twitter:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

Volgens velen was de notoire player 'veranderd' en 'totaal hoteldebotel verliefd op Iggy'. Cute. Zo leek het tenminste...

Er dook niet veel later na dit schattige aanzoeksfilmpje namelijk een video op van Nick Young die tegen zijn teammaten opschept over hoe hij vreemdgaat. Pijnlijk, pijnlijk, pijnlijk. Iggy vergaf hem en praatte, zijn we niet gewend van sterren, heel eerlijk in talkshows over het voorval en dat het best lastig was om te vergeven en vergeten. Kunnen we zo voorstellen.

Afijn, de trouwerij ging dus door. Totdat Iggy bijna twee weken geleden liet weten dat ze Nick toch niet meer kon vertrouwen, en dat ze uit elkaar waren:

 

Mag ik even zeggen hoé lief ik deze post vind? Iggy kan de goede man - met een goede reden - helemaal door het slijk halen, maar doet het niet. Enorm chic. Maar nu lijkt de koek voor Iggy toch echt op te zijn. Er doken gisteren namelijk geruchten op dat Nick zijn ex zwanger had gemaakt (die ****). Iggy Azalea brak dit keer en kroop achter Twitter om te vertellen dat ze hiervan niet op de hoogte was, maar dat ze hem op straat had gezet omdat ze via hun beveiligingscamera's had gezien dat hij andere vrouwen mee naar hun huis nam (serieus dude?!!). Deze tweets breken toch wel even mijn hart:

 

 

 

 

Good riddance, zoveel is duidelijk, maar ik heb nu enorm veel medelijden met Iggy Azalea. Een vreemdgaande lief is THE WORST. Maar hopelijk schrijft ze er heel Taylor Swift-esque een keiharde rap over (da's dan weer niet zo Taylor Swift-esque) en scoort ze een megahit. Ik ga die single in ieder geval kopen.