Johnny Depp laat nog meer eens weten wat een eikel hij is door zijn Amber-tattoo hierin te veranderen

Johnny 'the douche' Depp strikes again.

Meest gelezen

Jep. Ik ben dus volledig 'Team Amber'. En eigenlijk zou iedereen dat moeten zijn, zo legde mijn ELLE-collega Liesbeth Rasker eerder al uit. Johnny Depp maakt het in ieder geval al wat makkelijker voor de twijfelaars, want de acteur heeft weer eens een eikel-move gemaakt.

Nu snappen we dat je niet wil rondlopen met een tatoeage die je voor je ex hebt genomen. Johnny leerde namelijk niet van zijn eerdere fout - hij tattoeerde in de nineties voor Winona Ryder 'Winona Forever' op zijn bovenarm, en veranderde dit na hun break-up in 'Wino Forever' - en liet zijn nickname voor Amber Heard, 'Slim', op zijn knokkels zetten.

Advertisement - Continue Reading Below

Nu kun je het laten verwijderen, er 'slick' ofzo van maken, maar neen, Johnny besloot de douche-route te nemen. Als een duidelijke dig naar Amber maakte de acteur er 'Scum' van. Chic Johnny. Chic.

 

Nu heeft de acteur ook een tatoeage van een foto van Amber op z'n bovenarm staan, dus dat gaat iets lastiger worden...

Meest gelezen

 

Laat dit een les voor iedereen zijn: NEEM NOOIT EEN TATOEAGE VAN JE LIEF. Hoe verliefd je ook bent. Doe gewoon zo als Dame Judi Dench, en zet op je 81ste je eerste tatoeage van een cliché-quote. Zoveel gezelliger.

Enne, heb je deze al gezien?