Je sterrenbeeld verraadt welk ijsje jouw lievelings is

Tropische temperaturen verdienen verkoeling: dit ijsje past het best bij jouw sterrenbeeld.

Meest gelezen

Ram: groenethee-ijs

Jij weet wel van wanten, Ram. Zoals het een ware natural born leader betaamt, ben jij niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, omdat je weet dat het weleens je favoriet kan worden. Terwijl anderen uit de buurt van unieke smaken blijven, heb jij juist waardering voor originaliteit en geeft alles een kans. Daarom is groenethee-ijs perfect voor jou.

Stier: hot fudge sundae

Jij hebt de neiging om te vallen voor de meest luxueuze en decadentste dingen des levens, Stier. Je wilt echter dat je eten heerlijk smaakt en er mooi uitziet, maar nooit over de top is. Een klassieke hot fudge sundae is daarom perfect voor jou; toffee, slagroom en een cherry on top. Heerlijk, maar absoluut niet opzichtig.

Advertisement - Continue Reading Below

Tweelingen: chocolate peanut butter fudge ice cream

Tweelingen hebben meer nodig dan één perspectief: waarom kiezen? Chocolade-ijs en pindakaas: hoezo of-of? Je houdt ervan om te genieten van alles wat het leven te bieden heeft, daarom is chocolate peanut butter fudge ice cream jouw favoriet.

Kreeft: softijsje gedipt in chocolade

Hard van buiten, zacht van binnen: die reputatie heb jij een beetje, Kreeft. Zodra mensen je beter leren kennen, zien ze hoe lief je eigenlijk bent. Daarom is een softijsje gedoopt in glimmende chocolade per-fect. Een harde buitenlaag van chocolade, met daarin zacht romig ijs op een hoorntje. Yum.

Meest gelezen

Leeuw: bananensplit

Plezier maken staat bij jou boven aan de agenda, Leeuw. En iedereen mag dat weten. Je gelooft dat het leven reden genoeg is om dingen te vieren – en terecht – daarom kun jij het beste een gigantische bananensplit bestellen. Eat your heart out, people. Dat wordt genieten.

Maagd: yoghurtijs

Je wilt graag goed voor jezelf zorgen, Maagd, en juiste voedselkeuzes maken. Je bent een voorstander van hoge kwaliteit en all-natural ingrediënten. Yoghurtijs is daarom een perfecte keuze voor jou, het heeft namelijk wel de lekkere smaak van 'gewoon' ijs, maar bevat minder calorieën en slechte vetten.

Weegschaal: chocolate chip cookie dough

Relaties en harmonie zijn belangrijk voor jou, Weegschaal. Je houdt van balans en bent het beste in je element als iedereen goed met elkaar kan opschieten. Chocolate chip cookie dough-ijs is dé keuze voor jou, omdat dit ijsje perfect in balans is – van de kleine stukjes koekjesdeeg tot het romige vanille-ijs.

Schorpioen: dark chocolate

Je hebt het vast eerder gehoord Schorpioen, maar je staat dus bekend als een 'donker en mysterieus' type. Het is moeilijk voor mensen om te achterhalen wat er allemaal in je koppie omgaat. Probeer eens een bolletje dark chocolate ice cream: deze is donkerder dan gewoon chocolade-ijs (iets wat anderen af kan schrikken). Wedden dat je verslingerd raakt aan die rijke chocoladesmaak?

Boogschutter: koffie-ijs

Boogschutter, we weten dat je van reizen houdt en altijd op zoek bent naar het volgende avontuur. Koffie-ijs is bij uitstek de smaak voor jou; deze klassieker is overal ter wereld te krijgen. Je kunt dus ook overal genieten van jouw favoriet. Nóg een bonus: het heeft het effect van een kopje koffie, waardoor je aan het einde van de dag nog even een boost krijgt om door te gaan.

Steenbok: vanillesoftijsje met discodip

Hoe hard je het ook probeert te ontkennen: je bent een traditionalist, Steenbok. Trends en rages hebben weinig invloed op je, omdat je door je ambitieuze karakter altijd zelf voorop probeert te lopen. Je waardeert kwaliteit, consistentie en traditie. Een vanillesoftijsje mét discodip is daarom jouw favoriet. Want: vooral niet knoeien met een klassieker.

Waterman: kers-, kokosnoot-, en avocado-ijs

Je bent een echt mensenmens, Waterman, en altijd op zoek naar nieuwe dingen die kunnen bijdragen aan het grotere goed. Daarom voor jou in de mix: kers-, kokosnoot- en avocado-ijs. Deze verrassende smaakcombinatie is perfect voor jou, en: het is een zuivelvrij ijsje.

Vissen: rainbow sorbet

Je probeert altijd met een frisse blik naar dingen te kijken, Vissen. Je bent creatief, artistiek en van nature een beetje zorgeloos, daarom heb jij iets nodig met veel expressie en meer dan slechts één smaakje. Regenboog-sorbetijs is perfect voor jou vanwege de mooie mix aan kleuren, en de wat lichtere substantie. Kun je lekker een extra bolletje scoopen.

Geschreven in de sterren: deze tatoeage past het best bij jouw sterrenbeeld >

Bron: ELLE