Jennifer Lawrence is wederom de bestbetaalde actrice ter wereld

​Ka-ching.

We hadden actrice moeten worden, zoveel is wel duidelijk. Jennifer Lawrence flikt het 'm weer en is met haar jonge 26 jaar álweer de bestbetaalde actrice van het jaar. J-Law hengelde een whopping 46 miljoen(!) dollar binnen met haar filmklussen en daarmee kan ze voor de tweede keer op rij rekenen op de eerste plaats in Forbes' befaamde lijstje.

Jennifer Lawrence verdiende het mindblowing bedrag met het laatste deel van The Hunger Games en haar flinke salaris voor de aanstaande film The Passengers, die eind dit jaar uitkomt. J-Law schreef eind vorig jaar nog een uitgebreid essay over de pay-gap tussen vrouwen en mannen in Hollywood. Er lekten mails uit van Sony, waarin te lezen was hoeveel meer mannelijke acteurs tegenover vrouwen in Hollywood verdienden. Jennifer gaf toen zichzelf de schuld, omdat ze niet harder onderhandelde over haar salaris. Ze lijkt nu haar les geleerd te hebben dus.

Advertisement - Continue Reading Below

De plaatsen achter Jennifer Lawrence op de bestbetaalde lijst worden gevuld door Melissa McCarthy, Scarlett Johansson en Jennifer Aniston. Bekijk hieronder de hele top 10:

1. Jennifer Lawrence, $46 miljoen

2. Melissa McCarthy, $33 miljoen

3. Scarlett Johansson, $25 miljoen

4. Jennifer Aniston, $21 miljoen

5. Fan Bingbing, $17 miljoen

6. Charlize Theron, $16,5 miljoen

7. Amy Adams, $13,5 miljoen

8. Julia Roberts, $12 miljoen

9. Mila Kunis, $11 miljoen

10. Deepika Padukone, $10 miljoen