Jennifer Lopez en Casper Smart zijn wéér uit elkaar

​De summer of break-ups gaat gestaag door.

Meest gelezen

De showmance van Taylor Swift en Tom Hiddleston lijkt tot een einde te komen, Joshua Jackson en Diane Kruger zijn uit elkaar, Johnny Depp en Amber Heard... De zomer is wederom geen beste tijd voor (Hollywood-)relaties.

En jawel, ook Jennifer Lopez gaat de herfst in als vrijgezel. Een bron laat aan People Magazine weten dat de zangeres en Casper Smart weer uit elkaar zijn.

J.Lo en Casper leerden elkaar in 2011 kennen toen hij als back-updanser voor haar tour werd geboekt. In de tussentijd gingen de twee meermaals uit elkaar, maar nu lijkt er definitief een punt te staan achter de relatie:

Advertisement - Continue Reading Below

'They have not been together for a few weeks,. It wasn't anything dramatic and they were on good terms — it just came to a natural end. They will remain friends and they see each other, but they are not together.'

Het is pas een paar weken geleden dat Jennifer en Casper Las Vegas op z'n kop zetten voor Jenny's 47ste verjaardag - ja, ze ziet er zó uit en is 47...

Bday festivities!

A post shared by Beau Smart (@beaucaspersmart) on

Meest gelezen

Sappig feitje: ook J.Lo's ex P. Diddy is weer vrijgezel. LAAT DEZE TWEE WEER BIJ ELKAAR KOMEN. Alsjeblieft? Meer van deze nineties goodness, willen we immers: