Iggy Azalea en French Montana zijn een koppel & Ruby Rose is weer single

De liefde gaat vluchtig daar in Hollywood.​

Meest gelezen

Het zit Iggy Azalea eindelijk weer mee. Liep haar relatie met verloofde Nick Young begin deze zomer afschuwelijk fout toen ze erachter kwam dat-ie vreemdging met zijn ex én haar zwanger had gekregen, nu lijkt het erop dat ze een nieuwe bekende kop aan de haak heeft geslagen.

Iggy werd kussend vastgelegd op een jacht in Cabo met niemand minder dan Khloé Kardashians ex French Montana. Tja, dat kun je niet echt meer ontkennen:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

En dat doet French dan ook niet. De rapper postte dit gezellige kiekje van zijn #squad op Instagram, waar Iggy nu dus ook bijhoort:

De geruchten over Iggy en French gaan al een tijdje. Zo werden ze vorige maand samen in Las Vegas gespot én gingen ze samen naar de verjaardag van goede vriendin Jennifer Lopez.

Oh, en dan was er nog deze Snapchat-video...

Minder gezellig nieuws voor Ruby Rose. De Orange Is The New Black-actrice en vriendin Harley Gusman zijn uit elkaar. Een insider laat aan People weten:

'It just didn't work out. They weren't on the same page.'

Ruby en Harley waren sinds een paar maanden bij elkaar en maakten het voor het eerst 'instagram official' tijdens Taylor Swifts inmiddels befaamde Fourth of July-weekend.

the never ending posts of this love-filled weekend #iaintsorry

A post shared by Harley Gusman (@harleygusman) on

De twee zijn gelukkig wel als vrienden uit elkaar gegaan.

Magic❤️💙

A post shared by Harley Gusman (@harleygusman) on