Rihanna heeft een ode aan Drake op haar lichaam laten tatoeëren

​Als dít geen bevestiging van hun relatie is, weet ik het ook niet meer.

Meest gelezen

Het lijkt erop dat Drake's publieke 'she's someone I've been in love with since I was 22 years old' tijdens de MTV VMA's veel teweeg heeft gebracht bij Rihanna.

Gisteravond droeg de zangeres in Miami een stel lace-up hakken met tape over haar enkel. En dat was niet zomaar. De zangeres had een nieuwe tatoeage laten zetten met een wel hele speciale betekenis.

@badgalriri new addition

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on

Advertisement - Continue Reading Below

Bang Bang NYC (wiens tattoo artist Keith "Bang Bang" McCurdy eerder al een plaatje vereeuwigde op RiRi's lichaam) plaatste op Instagram een afbeelding van de tatoeage zonder tape. En wat is het? Een haai met camouflageprint:

Meest gelezen

Nu is het eerste wat in je opkomt misschien niet meteen 'Drake', maar het is wel degelijk een ode aan de zanger. Kijk maar:

In de Toronto-selfie die hij postte na zijn lieve VMA-speech, zag je niet alleen Drake en Rihanna, maar ook een haai-knuffel in camouflageprint voor de CN Tower:

Dit is 'm dus:

Het celebrityblog LaineyGossip laat weten dat de foto die Drake een paar dagen geleden postte, een maand geleden werd gemaakt, toen Rihanna vanuit Europa naar Canada vloog om op Drake's OVO Fest aanwezig te zijn.

Drake nam RiRi toen mee naar het Ripley's Aquarium in Toronto, dat-ie volledig had afgehuurd voor een speciale avond. Volgens insiders hadden ze een romantisch diner met uitzicht op de vissen en bleven ze tot diep in de nacht in Ripley's Aquarium. Ahw.

Blijkbaar was het een zeer memorabele avond, want Rihanna heeft de herinnering voor eeuwig op haar lichaam staan. #leukstecelebritykoppelooit.

GIF