Kim Kardashian zegt dat ze geen ruzie had met Taylor Swift

​Vrede op aarde?

Eerder dit jaar speelde Kim Kardashian de grandioze hoofdrol in de wereldwijde blockbuster genaamd De Val van Taylor Swift. Voor wie het – hoe dan? – gemist heeft: de zangeres ontkende in alle toonaarden dat ze op de hoogte was van de veelbesproken woorden in Kanye Wests Famous. Terwijl Kanye stellig het tegenovergestelde beweerde.

Verwarring alom. Want: wie te geloven? Tot Kim via Snapchat een video deelde van Kanye die de tekst aan Taylor voorlas. Taylor hóórde de woorden niet alleen, ze reageerde met: 'That's kind of a compliment'.

Advertisement - Continue Reading Below

Het internet werd gek. Taylor reageerde met een officieel statement via Instagram, waarna ze (kort) van de radar verdween. Kanye was in zijn nopjes.

Daarna gingen we er allemaal vanuit dat Mrs. West betere dingen te doen zou hebben dan zich te bezigen met Tay Tay. Tot het interview met Wonderland. In het magazine, gisteren in de schappen met Kim op de cover, zegt ze over de toestand met Taylor Swift:

Meest gelezen

'I never publicly talk bad about people. I still don't feel like I have. I'm being honest. I'm a fan. I like her music. There was no shade.'

Kim voegde er nog aan toe dat Taylors squad het meteen opnam voor hun vriendin: 'Girls in her squad hit me up on text,' vertelt ze in het interview. Uiteraard zonder namen te noemen.

Moeten we dit zien als een vredesoffer? Uiterst verwarrend allemaal.

Ondertussen is dit wel duidelijk geworden over Brad Pitt...