Brangelina update: Brad Pitt is 'gebroken' en Angelina Jolie wordt getroost door Johnny Depp

Het laatste nieuws over de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt.​

Meest gelezen

Een weekend voorbij, en dus weer héél veel nieuws omtrent de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie. We zetten alles voor je op een rij.

> Te beginnen bij Brad Pitt. Volgens de laatste berichten is de acteur namelijk 'gebroken' en wil-ie er alles aan doen om zijn huwelijk weer te lijmen. Zo zou-ie de hulp van Angelina's vader Jon Voight hebben ingeschakeld, om te boel te sussen. Of dat echt gaat helpen? Het lijkt er niet op. Bronnen verklaren namelijk aan Us Weekly dat Angelina Jolie 'er alles aan doet om haar kinderen te beschermen' en dat ze Brads nummer al geblokkeerd heeft.

Advertisement - Continue Reading Below

Een bron laat aan Us Weekly weten dat Brad Pitt er kapot van is en de kinderen zo snel mogelijk wil zien:

'He knows the severity of the allegations and wants to be cleared of abuse before he sees them. He is confident he will be cleared. The kids are asking to see Brad, so he is hoping to see them next week. He's so torn up and shattered, not only because of the divorce but because he hasn't seen the kids and he really wants to. Being apart from them is part of why he's so torn up.'

Meest gelezen

> Angelina zou daar ook een goede reden voor hebben. De FBI heeft namelijk laten weten dat ze inderdaad met een onderzoek naar Brad Pitt bezig zijn, die flipte in het privévliegtuig van het koppel. Volgens insiders zou hij in het vliegtuig een aanvaring hebben gehad met zoon Maddox (15) die zijn moeder in een ruzie probeerde te verdedigen. Extra naar: het incident zou op video zijn vastgelegd. Een bron vertelt aan Us Weekly:

'He got drunk and was fighting with Angie. Maddox stepped in to defend Angie and got in Brad's face.'

Brad zou toen tekeer zijn gegaan tegen Maddox, maar geen fysiek geweld hebben gebruikt. Toch zou dit de druppel zijn geweest voor Angelina, die vreest voor Brads alcohol- en wietprobleem.

Brad zou na het incident al ondervraagd zijn en een bron laat daarover weten:

'He has always worked hard to be a good father and wants to do whatever is best for his family.'

> De vriend van Marion Cotillard is boos. Reageerde de actrice vorige week zelf al op de geruchten over haar 'affaire' met Brad Pitt, nu laat haar partner Guillaume Canet ook van zich horen. Hij laat weten:

'Ik praat gewoonlijk ook niet over mijn privéleven, dat ik tot nu toe altijd erg beschermd heb. Maar de woede van de tabloids, de stomheid van mensen die zich journalisten noemen, de haters die zich moedig voelen achter een toetsenbord, hebben me gedreven om hier iets te schrijven over de trots, liefde, respect en de bewondering die ik heb voor Marion, die zo sterk en intelligent blijft ondanks deze stomme en ongefundeerde beschuldigingen. Ik denk dat we vandaag de dag allemaal met veel belangrijkere dingen te maken hebben en het is tijd om verder te kijken en de lat wat hoger te leggen. En ondanks dat er voor velen veel werk aan de winkel is, wil ik positief blijven.'

Advertisement - Continue Reading Below

Marion en Guillaume verwachten momenteel hun tweede kindje samen.

Guillaume Canet & Marion Cotillard

> Brad heeft eindelijk een advocaat in de hand genomen, Lance Spiegel. Spiegel heeft onder andere Russell Simmons, Heather Locklear en Charlie Sheen vertegenwoordigd, en zal Brad nu helpen bij zijn scheiding. Angelina had meteen nadat het nieuws over de scheiding naar buiten kwam al advocaat Laura Wasser in de hand genomen. Wasser hielp de actrice ook tijdens haar scheiding van Billy Bob Thornton.

> Nog een reden van de Brangelina-scheiding? Brad zou het niet oké hebben gevonden dat Angie de kinderen meenam naar oorlogsgebieden als Syrië voor haar VN-werk. TMZ laat weten dat Jolie de ambitie heeft om hoofd van de Verenigde Naties te worden, en dat Brad dat niet zag zitten. Angelina heeft de afgelopen tijd twee politieke adviseurs ingehuurd die haar helpen met haar imago en het maken van beslissingen, zodat ze een goede kans heeft op de titel. Momenteel werkt Angie bij de vluchtelingenafdeling van de Verenigde Naties en reisde ze eerder met haar kinderen naar oorlogsgebieden als Libanon en Irak. Ondanks de extra beveiliging die dan meegaat, was Brad er nooit gerust op en dat zou voor aardig wat ruzies in huize Brangelina hebben gezorgd.

> Intussen lijkt Angelina Jolie te worden getroost door Johnny Depp. De actrice zoekt volgens The Sun soelaas bij de acteur, met wie ze na het filmen van The Tourist in 2009 bevriend raakte. Een bron vertelt:

'There were rumours then that she was tempted by him, because it was around then she told a magazine fidelity wasn't 'absolutely essential.' With both Brad and Johnny's then wife Vanessa Paradis on set, nothing was going to happen. But the two of them have stayed in touch ever since then, and spoke regularly during the storm that surrounded Johnny's break up with Amber.'

Hmm...

De insider voegt daaraan toe:

'There's no suggestion that their closeness played any part in Angelina and Brad's split. But they have been speaking about the situation, and Angelina hired Johnny's lawyer to represent her based on the advice that he has given her. Her friends are now speculating about what could happen between them if she and Brad are not reconciled and their divorce goes through.'

We zullen zien.

Johnny Depp & Angelina Jolie