Alarm: Justin Bieber is al in Amsterdam

​​En gewoon in de Albert Heijn te vinden. Met Martin Garrix. Shoppend voor bier.

Meest gelezen

Stel je voor. Je komt dinsdagavond uit werk en moet, verdikkeme, nog boodschappen halen. Nu ben ik niet iemand die een hele week boodschappen kan plannen - hállo, ik weet 's ochtends nog niet eens wat ik aan wil trekken -, en dus heb ik me vaker dan ik wilde, begeven in de Albert Heijn aan 't Gelderlandplein.

Ik woonde een paar jaar geleden in Amsterdam Buitenveldert - best wel gezellig - en dan ga je dus altijd naar dié Albert Heijn. Een prima AH, maar verder niet boeiend. Tot gisteravond. Want daar gingen dus ineens Justin Bieber en zijn Nederlandse BFF Martin Garrix shoppen voor bier en eten.

Advertisement - Continue Reading Below

Serieus?! Waarom kon dit niet even een paar jaar geleden. Toen ik (IK!) er ook iedere avond noodgedwongen was. Mensen. Het leven is oneerlijk.

Meest gelezen

En toch zo ver weg...

Nu wil het lot dat ook de ELLE-redactie BOVEN een Albert Heijn in het centrum zit, en duimen we hier nu dus dat Justin Bieber en Martin Garrix ook dorstig en hongerig worden als ze toevallig nét bij het Koningsplein zijn. Zo rond een uurtje of 18.00 graag. Wat trouwens zeer onwaarschijnlijk is, omdat-ie vanavond in het Sportpaleis in Antwerpen staat. Dammit.

De manager van het Albert Heijn-filiaal aan het Gelderlandplein heeft gelukkig wel al de week van zijn leven. Hij jubelt tegen Metro:

'Ze hadden geen beveiliging, niets bij zich. De hele winkel was in rep en roer. Hij wilde alleen liever niet op de foto. Dat vroeg ik wel aan hem, maar hij heeft redelijk snel de winkel weer verlaten. [..] Een vrouw die achter hem stond klampte hem aan, maar hij leek het niet heel vervelend te vinden. Al mijn dertig medewerkers stonden op een afstandje in de winkel te kijken. Genieten!'

Toch lief.

Heb trouwens maar geen medelijden met mij en de ELLE-redactie, want je kunt ons aanstaande zondag in het Gelredome in Arnhem vinden. #belieb

GIF