Kim Kardashian werd een paar dagen voor de overval gevolgd door twee mannen

​Het laatste nieuws over de overval op Kim Kardashian.

Meest gelezen

Brrr: volgens People werd Kim Kardashian daags voor de overval zondagnacht gevolgd door twee mannen die zich voordeden als paparazzi. Twee echte fotografen die waren geïnstrueerd om Kim op de kiek te zetten tijdens Parijs Fashion Week, laten weten dat ze denken wie twee van de overvallers zijn.

Volgens de fotografen volgden twee mannen Kim vorige week donderdag vanaf de Balmain-show naar restaurant Ferdi:

Advertisement - Continue Reading Below

'I'm sure of it. There were these two guys. One was in a car and the other on a scooter. They were French, and they were just strange.'

De Daily Mail denkt dat dit ook het geval is, en schrijft over een 'mysterieuze auto' die Kim achtervolgd heeft. Ze hebben er zelfs een video van. Bronnen vertellen aan de Britse krant dat er aan de bestuurder werd gevraagd of hij zichzelf kon identificeren, maar dat-ie claimde een agent te zijn. De Franse politie denkt nu dat de overval is gepleegd door een bende uit Oost-Europa met behulp van iemand van binnenaf.

Meest gelezen

DE BELANGRIJKSTE OOGGETUIGE

Volgens TMZ heeft Kim Kardashian na de overval een uitgebreid verslag gedaan via de telefoon aan de politie. Wat ze te weten zijn gekomen? (1) De concierge had handboeien om toen hij de deur van het appartement van Kim openmaakte. (2) De concierge was 'de hele tijd' in het appartement aanwezig tijdens de overval. (3) Kim vroeg aan de concierge 'Gaan we dood?', waarop hij zei: 'Dat weet ik niet'. (4) De concierge bleef 'verdacht kalm' tijdens de overval. (5) De concierge werd weer naar de lobby gebracht toen de overvallers klaar waren.

Hmm...

Volgens The Sun heeft de Franse politie nu echter eindelijk goede beelden van een beveiligingscamera te pakken: de camera's van de nagelstudio tegenover het hotel waarin Kim verbleef, wist reflectie van de overvallers in een spiegel te filmen.

KIM GAAT VOORTAAN ANDERS MET SOCIAL MEDIA OM

Zien we de Kardashians en Jenners geregeld hun peperdure spullen op Instagram en Snapchat slingeren, dat zal vanaf nu wellicht anders zijn. Een bron vertelt aan Us Weekly dat Kim zichzelf de schuld geeft en nu 'serieus aan het nadenken is over hoe ze zich online voordoet':

'She realizes she was living in a bubble doing what she was doing. She loved flaunting her wealth and being so public. She felt safe and never really thought about her vulnerability. Now she knows she was so naive. Everything has to change going forward.'

BUH-BYE DUBAI

Treurig nieuws voor mensen die kaartjes voor Kim Kardashians masterclass in Dubai hebben gekocht: dat gaat niet door. Kims vaste make-up artist, Mario Dedivanovic, laat via Instagram weten dat ze niet naar Dubai komen op 14 oktober 'wegens de recente gebeurtenissen':

Kim Kardashians beste vriend Jonathan Cheban liet gisteren weten dat het 'niet zo goed gaat met Kim', dus de masterclass zal naar een andere datum verplaatst worden.