Jennifer Lawrence datet met deze regisseur, die 21 jaar ouder is

​Zag je niet aankomen.

Meest gelezen

Heet gerucht in filmland: Jennifer Lawrence (26) en regisseur Darren Aronofsky (47) zijn een koppel. Volgens The Sun datet J-Law 'in het geheim een oudere man', die haar afgelopen zomer in één van zijn projecten heeft geregisseerd.

Darren Aronofsky
Advertisement - Continue Reading Below

Schijnbaar bezoekt J-Law – die in Los Angeles woont – het stekje van de regisseur in New York geregeld en 'spenderen ze ieder moment dat ze niet bij elkaar zijn pratend via de telefoon'. Een bron die dicht bij Aronofsky staat vertelt aan The Sun:

'Jennifer and Darren have tried to keep things low-key and under wraps but they are really into each other. Recently Jennifer was working on a gruelling projkect and she relied on Darren for support and they were in constant contact. It seemed to show they were the real deal.'

Meest gelezen

De twee werden onlangs samen door een fan op de kiek gezet:

Aan welke film Lawrence en Aronofsky de afgelopen maanden hebben gewerkt is nog strikt geheim, op IMDb staat alleen dat het een 'Untitled Darren Aronofsky Project' is.

De Amerikaanse regisseur is bekend van films als Black Swan en The Wrestler. Momenteel krijgt-ie Oscar-buzz voor zijn nieuwe film met Natalie Portman, Jackie, over Jackie Kennedy. De regisseur was eerder verloofd met actrice Rachel Weisz, met wie-ie ook een zoon heeft. Jennifer Lawrence had eerder relaties met Nicholas Hoult en Chris Martin van Coldplay.