Adele's partner verving de confetti tijdens haar concert met handgeschreven liefdesbriefjes

Simon Konecki verraste Adele voor hun vijfde jubileum.

Meest gelezen

Advertisement - Continue Reading Below

Adele's nummers gaan meestal over de pijn die een break-up veroorzaakt en slechte relaties. Maar gelukkig hoeft ze zich daar nu geen zorgen meer over te maken, want vriend Simon Konecki is een winner, zo blijkt nu maar weer.

Tijdens Adele's concert maandagavond, showde hij zijn liefde met een bulk confetti, waar-ie liefdesberichtjes op had geschreven. Ja, op iéder confetti-stukje.

De confetti die Adele normaal gesproken tijdens haar show afvuurt is wit, en daar staan lyrics op van haar nummers:

Meest gelezen

Maar wat er tijdens het concert van afgelopen maandag in Nashville gebeurde, was ook voor Adele een verrassing. Omdat de zangeres en vriend Simon vijf jaar samen waren, besloot hij haar te verrassen door de witte confetti te vervangen door gekleurde confetti waarop liefdesberichtjes stonden. Hoé schattig:

Terwijl Adele Rolling in the Deep aan het performen was, draaide ze zich om naar haar band om ze aan te moedigen en merkte toen plots de verandering op: 'We've got pink confetti tonight,' slaakte ze toen verrast uit:

Ah gos.

Adele en Simon hebben samen een 3-jarig zoontje en volgens bronnen wil de zangeres na haar tour voor gezinsuitbreiding gaan. Ze vertelde bovendien zelf aan het publiek tijdens haar concert zaterdagavond dat ze het best moeilijk vond om haar zoontje ouder te zien worden:

'My womb is starting to ache a little bit. It's like, 'Baby, baby, baby. Need a baby, need a baby. I'm not pregnant. I won't get pregnant until the end of the tour.'

Bron: Elle