David Bowie krijgt eigen emoji bij de nieuwe iOS-update

Ziggy Stardust op je iPhone!

Meest gelezen

Hoe te gek zijn deze nieuwe emoticons, die geïnspireerd lijken te zijn op David Bowies alter ego Ziggy Stardust – op de cover van album Aladdin Sane uit 1973.

Advertisement - Continue Reading Below

Een man en vrouw met de iconische bliksemschicht op hun gezichten plus microfoon. Dit zijn dus de nieuwe 'zanger'-symbolen van de laatste Apple iOS 10.2-update.

De Bowie-esk emoji's behoren tot 16 nieuwe beroepen die aan het emoji-toetsenbord toegevoegd zullen worden. Naast de zangers zullen beroepen als brandweerman, astronaut, boer, chef en leraar in de update zitten.

Meest gelezen

Maar vergeet ook zeker niet de nieuwe voedselemoji's: als het goed is zal eindelijk de avocado toegevoegd worden. En de croissant. En een augurk. En de kiwi! En ook het dierenrijk wordt enkele symbolen rijker: een eland, vleermuis, uil, wilde eend en een gorilla zitten in de update.

Check hier het volledige overzicht van de verwachte emoji's waar ons hart sneller van gaat kloppen (en waar we dus al lange tijd op wachten) – Het zijn er 72 om precies te zijn.

Wanneer Apple iOS 10.2 precies beschikbaar maakt, blijft nog even de vraag. Alle info over de nieuwste iPhone-update vind je hier. In de gaten houden dus.