De foto waarvan Taylor Swift niet wilde dat-ie uitlekte is tóch uitgelekt

TMZ is weer eens te ver gegaan.

Meest gelezen

Dit is zo niet oké. TMZ zoekt de grenzen van het toelaatbare vaak op – de eigenaar van de roddelsite was in een vorig leven advocaat van formaat en weet de wet slim naar zijn hand te zetten –, maar dit gaat wel erg ver. De website postte de foto die Taylor Swift juist angstvallig onder de pet wilde houden.

WAT IS ER GEBEURD?

In 2013 hield Taylor Swift voor haar concert een meet-and-greet met fans in Denver. Eén van de fans was radio-dj David Mueller, die plots Taylors bips vastpakte tijdens het maken van de foto. Mueller werd twee dagen later ontslagen en probeerde vervolgens een rechtszaak tegen Taylor Swift op te tuigen, omdat ze 'zijn persoon door het slijk wilde halen'.

Advertisement - Continue Reading Below

Omgekeerde wereld? Juist. Taylor liet het daar niet bij zitten en begon zélf een rechtszaak tegen hém, voor seksuele aanranding. Ze gaf daarbij aan dat ze de opbrengst van de schadeclaim die Mueller zou moeten betalen aan slachtoffers van seksuele aanranding zou geven.

De rechtszaak loopt nog, maar Taylors team doet er uiteraard alles aan om bewijs te verzamelen. Onlangs dook de foto van het moment dat Mueller Taylor vastgreep op en de zangeres wilde deze – uiteraard – graag privé houden. TMZ heeft nu dus het bewijsmateriaal in handen gekregen.

Meest gelezen

De site postte afgelopen weekend de foto op hun site (als je de foto wilt: even googlen, ik support Taylor in dezen) en ging daarmee niet alleen tegen Taylors wens in, maar ook tegen die van de rechtbank. Het is immers belangrijk bewijsmateriaal. De website krijgt nu, uiteraard, een forse lading kritiek over zich heen:

Taylor Swift liet eind oktober in de rechtbank nog weten hoe David Mueller haar plotseling greep:

'Right as the moment came for us to pose for the photo, he took his hand and put it up my dress and grabbed onto my ass cheek and no matter how much I scooted over it was still there. It was completely intentional, I've never been so sure of anything in my life. I remember being frantic, distressed, feeling violated in a way I had never experienced before.'

Helaas begrepen ze bij TMZ duidelijk niet hoe gevoelig deze zaak ligt.

In ander nieuws: Kendall lijkt verdwenen van Instagram? >