Er duiken weer geruchten op dat Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden

En dit keer vanuit een vertrouwelijke bron.

Meest gelezen

Sinds Kanye Wests ziekenhuisopname gaat het gerucht dat het flink mis is tussen de rapper en zijn vrouw Kim Kardashian. Vorige week doken er al sterke scheidingsgeruchten op, maar nu lijkt het alsof een officiële aankondiging steeds dichterbij gaat komen.

Kim is er klaar mee

Zoals we eerder al aangaven zijn er een paar bladen in Amerika die nauwe banden hebben met de sterren, en niets plaatsen zonder dat er een kern van waarheid inzit. People is zo een blad. En laat People nou nét gisteren een artikel online hebben gezet waarin een bron vertelt dat Kim Kardashian helemaal klaar met Kanye is. De insider vertelt:

Advertisement - Continue Reading Below

'Kim still denies they are getting a divorce, but things are definitely not great between her and Kanye. Kanye is supposed to rest and focus on his mental health. Instead, he has had a very busy week and is done resting. Kim acts annoyed. She also seems miserable and is spending a lot of time with her family.'

Kanye West was gisteren weer volop in het nieuws, omdat-ie op de koffie ging bij president-elect Donald Trump. Niemand weet precies wat de reden van zijn bezoek aan de aanstaande president was, maar de rapper laat weten dat ze vooral hebben gepraat over 'multiculturele issues':

Meest gelezen

Jep, je leest die laatste tweet goed: #2024. Hiermee geeft de rapper, die eerder aangaf in 2020 zichzelf kandidaat te willen stellen voor het presidentschap, aan dat-ie vier jaar later een gooi naar het Witte Huis wil doen. Het lijkt er dus niet op dat er een rustige tijd aankomt...

Volgens bronnen wonen Kim Kardashian en Kanye West momenteel niet samen, maar dit zou 'om medische redenen zijn'. Wij vrezen toch een beetje dat Kimye tot een einde gaat komen.

GIF