Zijn Drake en J.Lo aan het daten?

Alles wijst erop...

Meest gelezen

Er was natuurlijk al die foto, vorige week, toen Drake door Jennifer Lopez was uitgenodigd voor haar Las Vegas-show en de twee het backstage erg gezellig hadden:

😍

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Advertisement - Continue Reading Below

En deze:

Meest gelezen

Maar hoewel Drake in zijn bijschrift een smiley met hartjesogen gebruikt ('😍 <-------- Lotta those'), wilden we er nog niet te veel van denken, want oh de teleurstelling als het uiteindelijk niet waar zou blijken te zijn.

Maar nu er ook nog bronnen aan TMZ weten te melden dat 'it's only a matter of time' voordat ze het official maken, durven we er aan: J.Lo en Drake! 😍 <-------- Lotta those hier.

Volgens TMZ zouden Drake en Jennifer in eerste instantie alleen muziek met elkaar gaan maken, maar brengen ze sinds die Vegas get together opvallend veel tijd samen door en is Drake zelfs voor een tweede keer naar haar show aldaar afgereisd. Én, afgelopen maandagnacht, zou de rapper restaurant Delilah in West Hollywood hebben afgehuurd voor een intiem diner met twintig gasten, onder wie: jawel, Jennie from the block.

Laten we wel hopen dat Drake J.Lo iets eerder officieel zijn lover maakt dan hij voor elkaar kreeg tijdens die Drake x Rihanna muziek/love affair...