Drake maakt zijn relatie met Jennifer Lopez 'instagram official'

En Rihanna is niét blij.

Meest gelezen

Jep, Drake en Jennifer Lopez zijn officieel een koppel. De geruchten gingen al langer - en werden een stuk sterker toen Jennifer Lopez een peperduur concert tijdens de feestdagen afzegde om bij haar nieuwe lief te zijn -, maar nu maakt Drake het dan eindelijk écht instagram official.

De rapper deelde zojuist een foto van zichzelf met Jenny from the Block, die er wel érg cosy en relatie-actig uitziet...

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

...maar wat het geheel eigenlijk nog meer 'instagram official' maakt? Rihanna ontvolgde een paar uur geleden Jennifer Lopez op Instagram.

Rihanna is boos

Rihanna en Jennifer Lopez waren geen BFF's, maar toch wel vriendinnen uit het vak, en tja, dit is dan toch een beetje 't verbreken van de girl code.

Drake en Rihanna vochten hun plotselinge break-up een paar maanden geleden al via Instagram uit, en nu lijkt de zangeres ook een duidelijke boodschap via social media te willen sturen. Yikes.

Drake zal het allemaal een worst wezen, want die is dolgelukkig:

😍

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Nu maar hopen dat Jennifer Lopez ook even een surprise appearance maakt bij zijn concerten in Amsterdam op 18, 20, 21 en 22 januari.