Stuurt Rihanna hiermee wéér een boodschap naar Drake en Jennifer Lopez?

The plot thickens...

Meest gelezen

Van making up naar breaking up tot matchende haaientatoeages; het was een bewogen jaar voor Rihanna en Drake, aka Aubrih. En nu Drake op de valreep nog een nieuwe liefde heeft gevonden in 2016 - jep, Jennifer Lopez dus - lijkt Rihanna daar allesbehalve blij mee te zijn.

Cryptische boodschappen

Zo stuurt de zangeres al een tijdje (niet zo) cryptische boodschappen de ether in. Was het eerst deze instagrampost vlak na hun break-up...

Advertisement - Continue Reading Below

#🏆

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Meest gelezen

... nu lijkt ze haar peilen te hebben gericht op Jennifer Lopez. Toen het er de afgelopen dagen toch wel erg sterk op begon te lijken dat Jenny from the Block nu met Drake gaat, ontvolgde RiRi haar meteen op Instagram. En nu lijkt Rihanna tijdens de kerstdagen ook een opmerkelijke boodschap richting het stel te hebben gestuurd.

Een kleine uitleg: afgelopen herfst lanceerde Tom Ford een lipstickkleur die was geïnspireerd op Drake en deel uitmaakte van zijn jaarlijkse Lips & Boys-collectie:

En wié droeg nou precies deze kleur tijdens de kerstdagen? Juistem. Rihanna:

🎅🎄🎈👑🇧🇧

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on

Of het een boodschap is of niet? Daar zijn de meningen over verdeeld. Maar dat het RiRi verdomd goed staat moge duidelijk zijn.

Intussen knuffelen Drake en J.Lo gewoon nog even verder:

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on