Er ging iets flink mis op Kylie Jenners app en nu wil ze zelf stoppen met posten

'A post went up today quoting something that I NEVER EVER said or saw. A very personal post that I would never ever approve...'

Meest gelezen

Och, never a dull moment met de Kardashian/Jenners. Dit keer zorgt de app van Kylie Jenner voor flink wat oproer.

Ghostwriters?

Gisteravond ging er een persoonlijk artikel op Kylie Jenners app live over haar relatie met Tyga. Dat ze zelf niet geschreven had. En waar ze zelf niets vanaf wist...

Nu weten we niet of we onze wenkbrauwen meer moeten optrekken over het feit dat Kylie Jenner blijkbaar een berg aan ghostwriters heeft voor haar 'persoonlijke' app, of het feit dat iemand uit die berg dacht dat dit een oké artikel was om zomaar online te plaatsen:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Oké, even rewinden hoor. Zo'n jaar geleden lanceerden de Kardashian/Jenners hun apps, waar we hun eigen 'verhalen, foto's, video's en inspiraties' konden volgen. Het zou door henzelf gevuld worden en we zouden een 'exclusief kijkje krijgen in hun levens'. Daar vroegen ze dan ook 3 dollar per maand voor.

Máár, doordat Kylie gisteravond woedend achter Twitter kroop om te verklaren dat ze klaar was met de app, omdat er een 'persoonlijk' artikel live was gekomen waarover ze niet was geraadpleegd, komt the cat out of the bag.

Dus eerst vond Kylie Jenner het niet 'unfair' om haar volgers te laten geloven dat het haar woorden zijn, maar nu wel??? Best opmerkelijk.

Bespaar jezelf dus lekker die 3 dollar per maand en hou het lekker bij Instagram.

GIF

Jep. Voor ons ook.