Er is iets geks aan de hand met Kim Kardashians terugkeer op social media

Probeert Kim ons iets duidelijk te maken?

Meest gelezen

Kim Kardashian is nog maar 24 uur terug op social media, maar er is nu al iets geks aan de hand.

Gisteren - toen Kim weer een eerste foto besloot te posten na drie maanden afwezig te zijn geweest op Twitter, Instagram en Facebook - was plots het 'West' gedeelte bij haar naam weg...

family

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Advertisement - Continue Reading Below

... maar daarna was het plots tóch weer terug, maar alleen op Twitter:

Meest gelezen

Wat betekent dit? Perez Hilton denkt dat Kim en Kanye binnenkort hun scheiding gaan aankondigen, maar TMZ zegt dat het slechts 'business' is en dat Kim zichzelf wil gaan neerzetten als een 'one name icon', aangezien op Twitter alleen 'Kim' te zien was. Volgens de roddelsite zou dit te maken hebben met Blac Chyna, die nadat ze met Rob Kardashian trouwt, de naam Angela (haar echte voornaam) Kardashian wil trademarken.

GIF

Happy family?

Wat ook de reden mag zijn, Kanye en Kim doen er zelf alles aan om die scheidingsgeruchten te ontkrachten. Zo postte Kanye geheel out of character vorige week deze familiefoto op Twitter:

En plaatse Kim gisteren deze familievideo online, met nog nooit eerder vertoonde beelden van de Kardashian/Wests:

Voor fans is 2017 met de terugkeer van Kim - vanaf nu neem ik dan ook niet meer de moeite om 'Kardashian' erachter te zetten - in ieder geval al gemaakt:

We hadden trouwens al kunnen raden dat de realityster een dezer dagen zichzelf weer online zou laten zien, want op 13 januari woont ze weer haar eerste publieke event na die overval in Parijs bij: een make-up masterclass in Dubai met haar vaste make-up artist Mario Dedivanovic.