Ben jij hét aanstormende fotografietalent van 2017?

Dan is dit jouw kans.

Ben jij niet ouder dan 25 jaar en geobsedeerd door (mode-)fotografie? Lees dan snel even verder. De Joke Veeze Foundation organiseert namelijk voor de derde keer een wedstrijd voor nieuw modetalent, die dit jaar in het teken staat van modefotografie met als thema 'Dare to be different'.

De modefotoprijs is gericht op jonge fotografen, waaronder zowel studenten van modeacademies, fotoacademies, fotografieopleidingen en kunstacademies, als recent afgestudeerden.

Advertisement - Continue Reading Below

De spelregels

Deelnemers krijgen de opdracht om voor een avantgardistisch modemagazine een serie te maken, met uitgangspunt het thema 'Dare to be different'. Inzenden kan tot uiterlijk 31 maart 2017. Check alle voorwaarden en spelregels op www.jokeveezefoundation.nl. Wie weet ga jij er met de felbegeerde titel vandoor en een geldbedrag van € 3.500.

De jury bestaat uit modefotograaf Rohn Meijer, modestylist Frans Ankoné en galeriehouder Eduard Planting – tevens hoofdcurator van het FotoFestival Naarden, waar de foto's van alle genomineerden te zien zullen zijn (van 20 mei tot en met 18 juni 2017).

Wie zijn de hotte muzikanten voor 2017? >